UPS Healthcare lanceert UPS Premier in heel Europa

UPS Healthcare - UPS Premier service

UPS Healthcare heeft de uitbreiding van zijn UPS Premier service in Europa aangekondigd. Dit is een nieuwe stap in de voortdurende service- en technologie-upgrades om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van kritieke tijd- en temperatuurgevoelige zendingen in de gezondheidszorg.

Als een expressdienst die gebruik maakt van technologie, voegt UPS Premier geavanceerde sensortechnologie toe aan kleine pakketten en verzekert het bovendien ook een  voorrangsstrook in het wereldwijde netwerk van UPS. Compleet met een zeer gespecialiseerde behandeling en verbeterde zichtbaarheid en controle, kan de volgende generatie sensortechnologie pakketten lokaliseren binnen een straal van 3 meter van hun locatie in het UPS-netwerk.

“Van nieuwe biologische geneesmiddelen tot implanteerbare medische apparaten: onze klanten innoveren als nooit tevoren en dat betekent dat ze een bijna perfecte dienstverlening nodig hebben,” zegt Monica Alvarado, Europese Marketing Directeur, UPS Healthcare. “Dankzij deze technologie kunnen we kritieke zendingen in de gezondheidszorg classificeren en identificeren voordat ze de handen van onze klanten verlaten, wat hen een ongekende controle, zichtbaarheid en betrouwbaarheid biedt in de hele distributieketen.”

Innovaties in biologische geneesmiddelen, farmaceutische specialiteiten en gepersonaliseerde medicijnen leiden tot een aanzienlijke vraag naar precisielogistiek ter ondersteuning van meer patiëntkritische, tijd- en temperatuurgevoelige producten.

De wereldwijde markt voor biologische therapeutische geneesmiddelen zal naar verwachting stijgen van 285,5 miljard dollar in 2020 tot 421,8 miljard dollar in 2025.

De lancering van UPS Premier in Europa is een ander voorbeeld van het engagement van het bedrijf op vlak van Healthcare logistiek.  In 2021 investeerde UPS Healthcare in meer dan 36.000 m2 GMP-koelers en vriezers voor de koudeketen in nieuwe en gemoderniseerde zorgfaciliteiten in Italië, Polen, Tsjechië, Nederland en Duitsland. Deze faciliteiten zijn geschikt voor opslag van biologische producten bij temperaturen van 2°C tot -80°C. Ze zijn een aanvullingop de bestaande 1 miljoen vierkante meter speciale opslagruimte voor gezondheidszorg in 34 landen.

UPS Premier heeft een cruciale rol gespeeld bij de levering van vaccins in de VS. Wereldwijd heeft UPS Healthcare meer dan 800 miljoen vaccindoses afgeleverd tegen 99,999% tijdige levering in meer dan 100 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.