Vlot en flexibel verhuizen? Het kan dankzij het nieuwe Dockx Pick-up Point bij Storo in Brecht

Dockx

Verhuurbedrijf Dockx Rental heeft zijn aanbod nog verbeterd. Dit is het gevolg van de gloednieuwe samenwerking met Storo, het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België. Zelden gaat de zoektocht naar opbergruimte niet gepaard met een verhuis. Op deze realiteit wordt nu dus volop ingezet.

Nieuw Pick-up Point in Brecht

Het concrete resultaat van deze nieuwe samenwerking is het feit dat Dockx Rental een nieuw Pick-up Point opent op de parking van Storo in Brecht. Je kan hier 24/7 je bestel- of verhuiswagen huren via de gratis Dockx app – te verkrijgen via de App Store of Google Play Store. Je hoeft hiervoor zeker geen Storo-klant te zijn. Met behulp van een digitale sleutel via jouw smartphone kan je zo het gewenste voertuig reserveren, openen én starten. Met andere woorden: via dit Pick-up Point verloopt het gehele verhuurproces volledig digitaal en contactloos.

Aanbod wordt gecombineerd

De samenwerking met Storo biedt de eindgebruiker heel wat voordelen. Zo kan iedereen die bij Storo een opslagruimte heeft vastgelegd voortaan ook zeer makkelijk één van de Dockx bestel- of verhuiswagens aanvragen. Wie via deze weg een voertuig reserveert, kan hiervoor zelfs rekenen op 10% korting. Dit alles geldt overigens niet enkel voor wie gaat voor de contactloze optie via de app. Wie liever via de klassieke weg huurt, kan zijn of haar reservatie ook nog steeds gewoon afhalen in een bemande Dockx Service Shop. Daarnaast kan je ook een aanvraag doen voor de verhuisdiensten van Dockx Movers, met dezelfde korting.

Opslagplaats op maat

Door deze samenwerking kan ook Storo zijn troeven beter in de kijker zetten. Dit digitaal aanstuurbare selfstorage-concept zet in op de groeiende behoefte aan extra en flexibele opbergruimte. Zo kan je bij Storo al terecht voor een opslagplaats vanaf één vierkante meter. Net als Dockx beschikt ook deze verhuurder over een snel en eenvoudig boekingsproces dat je meteen na de boeking toegang geeft tot de opslagruimte via een persoonlijke toegangscode of de Storo-app. Hierdoor beschikt de eindgebruiker over een grote flexibiliteit. Die kan immers de toegangsrechten uitdelen met zijn omgeving en is dus verlost van de ellende die gepaard gaat met klassieke sleutels.

Kortom, de gemeenschappelijke doelstelling en resolute keuze voor technologische vernieuwing maken van Dockx en Storo natuurlijke partners. Deze samenwerking duwt onze services onmiskenbaar naar een hoger niveau. Verhuizen is en zal altijd een rompslomp blijven, maar is dankzij de samenwerking tussen Dockx en Storo ben je alvast nog beter voorbereid. In de toekomst zal het aanbod uitgebreid worden naar nieuwe locaties.

Over Dockx

Dockx Group is een begrip in het verhuren van bestel- en verhuiswagens. Via Dockx Rental kan je zelf met een verhuis- of bestelwagen op pad, maar Dockx Movers assisteert bij de verhuizen van woningen of bedrijven, van een ladderlift met bediener tot de volledige in- en uitpak van huisraad en meubelen. Het Antwerpse bedrijf, met vestigingen over heel het land, biedt logistieke oplossingen op maat van iedereen. Zo verhuurt Dockx ook personenwagens en minibussen, vrachtwagens, oldtimers en sportwagens, motoren, aanhangwagens, koelwagens en ladderliften. Ook erg specifieke behoeftes zoals rolstoelwagens stelt Dockx ter beschikking. Voertuigen met chauffeur, shuttle services, ceremoniewagens, car events… ook hier is Dockx de geschikte partner. Carrosserie Markant maakt ook deel uit van de familie en via Dockx Rhenus Archisafe zijn fysieke en digitale archiefbewaring mogelijk. Dockx Group heeft vandaag een wagenpark met 1500 aantal voertuigen en kan rekenen op 95 gemotiveerde medewerkers.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.