VLS-Group wordt GADOT

VLS-Group wordt GADOT

De groep GADOT kondigt de rebranding aan van VLS-Group in België, Duitsland en Turkije.  Na een herstructurering haar Europese faciliteiten en activiteiten, wordt de nieuwe brand name GADOT.

Na belangrijke strategische beslissingen en een intensief herstructureringsprogramma met betrekking tot de Europese opzet van activiteiten, heeft de Israëlische GADOT groep, leider op het gebied van beheer en operaties in de chemische waardeketen, besloten om haar productie, supply chain management en logistieke activiteiten in VLS-Group België, Duitsland en Turkije voort te zetten onder de GADOT Group brand per 1 july 2019.

“Wat er zou kunnen uitzien als een eenvoudig rebranding proces vertegenwoordigt veel meer voor ons en onze stakeholders”, zegt Opher Linchevski, GADOT Group CEO. “De ge-herstructureerde VLS-groepsactiviteiten vormen het Europese platform voor onze ambitieuze groeiplannen in Europa, en dit voor diverse activiteiten in de chemische waardeketen. Dat we zullen opereren onder de GADOT vlag visualiseert onze inzet en ambitie om een echt internationaal bedrijf met een sterke aanwezigheid in Europa te worden.”

VLS-Group is eigenaar van ultramoderne faciliteiten op verschillende strategische locaties in het Europese continent. De groep opereert onafhankelijke activiteiten in Toll Manufacturing, verpakking, tankopslag en warehousing in het Gentse North Sea Port in België, chemische warehousing in Frankfurt-am-Main en Mannheim in Duitsland, alsmede kantoren in Düsseldorf en Istanbul. Het biedt verder geavanceerde, geïntegreerde logistieke en supply chain oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor een breed internationaal klantenbestand in de chemische en petrochemische industrie en andere sectoren.

De recente divestments in Antwerpen en Rotterdam geven aan dat de GADOT Group meer aandacht heeft besteed aan de ontwikkeling van haar performante platforms en haar sterke punten heeft benut om een sterke en duurzame groei te creëren.

“De activiteiten van VLS-groep in Europa met zijn ongeveer 240 werknemers zullen niet alleen blijven bijdragen aan het brede dienstenaanbod van GADOT’s internationale Supply Chain en logistieke activiteiten. We hebben ook de mogelijkheden om deze diensten en activiteiten te integreren en de toegankelijkheid te vergroten voor de Europese klanten van Gadot “, voegt Thomas Brakmann, algemeen directeur van VLS-groep Duitsland & Turkije en toekomstige CEO van GADOT Duitsland.

De rebranding zal effectief zijn op 01 juli 2019.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.