Eric Noterman wordt COO Port & Intermodal Logistics bij Van Moer Logistics

Eric Noterman - Van Moer Logistics

Eric Noterman wordt COO Port & Intermodal Logistics bij Van Moer Logistics. Na zijn studies aan de Hogere Zeevaartschool is Eric gestart in de haven als operationeel manager en uiteindelijk CEO van het bedrijf dat na enkele overnames door iedereen gekend is als DP World.

Na twintig jaar trouwe dienst is Eric dan in 2012 bij Van Moer Logistics gestart als CEO. In die functie heeft Eric een aantal stevige fundamenten gelegd waarop ons bedrijf volop is kunnen doorgroeien. In 2016 is hij dan vanuit zijn expertise als extern adviseur gestart met het begeleiden van bedrijven.

Vanuit die functie werd Eric gevraagd om een analyse te maken van onze verschillende afdelingen binnen de business unit Port & Intermodal Logistics om alle mogelijke synergiën en vormen van samenwerking te optimaliseren. Eén van de uitkomsten van deze analyse was dat er nood is aan een coördinerende figuur op directieniveau. Na het verlies van Dennie Lockefeer in 2019 was deze functie niet meer ingevuld.

Eric Noterman is ingegaan op de vraag van Van Moer Logistics om deze rol op te nemen. Met zijn kennis van de haven en de binnenvaart in het bijzonder, gekoppeld aan zijn sterk leiderschap, zal hij de business unit verder kunnen uitbouwen tot een stevige pijler binnen Van Moer Logistics op de fundamenten die Dennie destijds op zijn beurt heeft gelegd. Eric maakt vanaf nu deel uit van het directiecomité en zal rechtstreeks aan Jo Van Moer rapporteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.