Wat kan innovatie en digitalisatie voor uw logistiek doen?

CEBIT slimme mobiliteit

 

CEBIT

Van 11 tot 15 juni gaat in Hannover, Duitsland CEBIT door, de beurs voor innovatie en digitalisatie. Er zullen ook weer heel wat interessante zaken getoond worden die ook in transport en logistiek hun nut zullen bewijzen.

Innovative bedrijven en toonaangevende onderzoeksinstituten, die elke denkbare toepassingsindustrie bedienen, worden vergezeld door talloze startups om de nieuwste ontwikkelingen o. a. in het Internet of Things, Virtual Reality, drones en Artificial Intelligence te presenteren.

Blockchain

U kan op CEBIT ook het disruptieve potentieel van Blockchain ervaren. U kan ook kennis maken met de nieuwste toepassingen van gedecentraliseerde en vervalsingsbestendige databases, die zich uitbreiden om een toenemend aantal transactiegegevens te verwerken.

Slimme mobiliteit

In het tijdperk van digitalisering verandert mobiliteit sneller dan bijna elke andere sector van de industrie. In de toekomst zal de auto of vrachtwagen ons en onze lading niet langer enkel van A naar B brengen, maar zal het ook een gegevensprovider, een internethub en een plaats voor entertainment zijn. Hoe slimme mobiliteit in een digitale toekomst eruitziet kan u op CEBIT beleven.

600 sprekers

Voor het eerst presenteren 600 sprekers, sterren en pioniers van digitalisering op meer dan tien podia met experts van bedrijven – direct in de beurshallen. Hoe krachtig is VR, en kan AI gevaarlijk zijn? Laat u inspireren door fascinerende ideeën, verwarrende concepten en waardevolle inzichten.

Tickets

Met deze kortingscode aa7KrP3718 krijgt u 50% korting op uw ticket.
Klik hier voor meer info en tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.