WDP neemt DC van Betafence in Zwevegem over

Vastgoedbevak WDP heeft een verbindende princiepsovereenkomst afgesloten met Betafence NV, met een aantal gebruikelijke opschortende voorwaarden, voor de overname van het distributiecentrum van Betafence te Zwevegem voor 16,3 miljoen euro. De verwerving gebeurt via een partiële splitsing en de betaling via de uitgifte van nieuwe WDP aandelen. Dit is de allereerste overname van WDP in WestVlaanderen. Het betreft een site van 12ha, gelegen vlakbij het gloednieuwe industriepark Evolis in Kortrijk met een goede aansluiting met de E17.

De site zal ter beschikking worden gesteld aan Betafence voor een termijn van 20 jaar vast. Deze transactie levert WDP een netto aanvangsrendement op van 7,7%. Met de overname van het distributiecentrum in Zwevegem zet WDP een eerste voet aan de grond in West-Vlaanderen.

Bron: WDP

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.