WDP verwerft Sip-Well-site te Londerzeel via kapitaalverhoging van 9,4 miljoen euro

WDP verwerft Sip-Well-site te Londerzeel via kapitaalverhoging van 9,4 miljoen euro

WDP wordt eigenaar van de site van Sip-Well te Londerzeel. Deze locatie betreft circa 11.000 m² aan bebouwde oppervlakte met bijkomend toekomstig ontwikkelingspotentieel. Via deze aankoop kan WDP zijn aanwezigheid in het industrieterrein versterken –de site paalt immers aan de WDP-locatie Weversstraat 2 die wordt gehuurd door Colfridis en is gelegen centraal temidden van de WDP-cluster van gebouwen in deze industriezone in Londerzeel. Sip-Well huurt het pand verder voor een periode van 15 jaar.Deze acquisitie met een globale investeringswaarde van 9,4 miljoen euro, is vandaag gerealiseerd door middel van een inbreng in natura van de site in WDP, tegen betaling van 348.975 nieuwe aandelen WDP.

WDP Cluster in Londerzeel

De aankoop van deze site kadert in de verdere uitbouw van de reeds bestaande cluster van gebouwen in eigendom van WDP in de industriezone van Londerzeel. Dit bedrijvenpark, gelegen langs de A12-autosnelweg, is een ideale uitvalsbasis voor opslag en binnenlandse en Europese distributie van goederen. De industriezone telt nu zeven panden in WDP-eigendom –samen goed voor circa 125.000 m² aan bebouwde oppervlakte –voorbij voorbeeld Colfridis en Lantmännen Unibake.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.