Field Mobility vs. Security?

Excitor

Mobility vs. Security:
Zetes event and networking lunch on 24 April, in Brussels

Do you want to discover the solution that combines field mobility with security?

Where and when? Zetes nv, Straatsburgstraat, 3, 1130 Brussels, on 24/4 from 9.30 to 14.00.

 

Register and join us on 24 April!

 

Does the following challenge look familiar?

Today all mobile users are in need of standard remote and mobile access to their personal data, corporate resources, email and other business applications.

However for IT departments or managers this represents a huge challenge, especially regarding security:
•    How to mobilise corporate intranet, applications and data in a secure way?
•    How to separate private & corporate data on a mobile device?
•    How to manage mobile devices across multiple platforms (iOS, Androïd,…)?

Why you should come

Zetes presents the Excitor solution suite. It includes a broad spectrum of capabilities to improve and secure the field mobility in your company:

•    Mobile Device and Application Management (via SOTI MobiControl integration)
•    Secure Mobile Workplace Container
•    Secure Remote Workplace Access – Citrix, RDP and Web Access, without VPN

Posted in

Zetes NV

Over Zetes Zetes(Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende internationale groep gespecialiseerd in identificatie- en mobilieitesoplossingen in de supply chain. Door gebruik te maken van automatische indentificatie technologien op een intelligente wijze, verbinden wij goederen en fysieke bewegingen en digitale flows, onze klanten en hun kritieke data, maar ook consumenten en bedrijven, burgers en regeringen. Door gebruik te maken van de meest innovatieve technologieën helpen we onze klanten hun snelheid, kwaliteit en accuraatheid te verbeteren, zodat ze aan de top van hun sector kunnen staan. Wij zijn hierdoor pionier en leider in onze markt. De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 20 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2015 bedroeg de omzet 258,2 miljoen euro. Meer informatie op: nl.zetes.be of www.zetes.com Over Zetes’ oplossingen voor de toeleveringsketen Zetes verandert de manier waarop moderne toeleveringsketens samenwerken. De procesoptimaliseringsoplossingen voor Packaging, Warehousing, Proof of Delivery, Direct Store Delivery en In-Store management, verbonden via ZETES Track & Trace repository, stellen grote organisaties in staat om een integrale productraceerbaarheid te garanderen, van de productie tot bij de verbruiker. Zetes biedt organisaties belangrijke steun bij de aanpak van de globale uitdagingen op het niveau van traceerbaarheid, zoals serialisering, diversificatie, veiligheid, naleving van de wetten en reglementen en het bestrijden van namaak. ZETES integreert de nieuwste cloudgebaseerde platformen met zijn geavanceerde technologieën voor ImageID, spraakherkenning, RFID, codering en mobiel computergebruik. Als betrouwbare partner garandeert ZETES een optimaal beheer van de levenscyclus van zijn oplossingen via ZetesTotalCare en ZetesTotalFinance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.