Krispy Kreme kiest voor de ZetesAres Direct Store Delivery (DSD) SaaS-oplossing voor het verbeteren van de verkoopprocessen en het klantenbeheer

Brussel – 20 november 2014 – Zetes (Euronext Brussel: ZTS) heeft een contract van 3 jaar toegekend gekregen voor het leveren van de ZetesAres Direct Store Delivery (DSD)-oplossing aan Krispy Kreme UK. Krispy Kreme, beroemd om haar donutspecialiteiten, heeft gekozen voor een SaaS-oplossing aangestuurd door het MCL Mobility Platform™ om zich te verzekeren van een vlotte implementatie en een eenvoudig beheer. Zetes zal aan Krispy Kreme een volledige servicedienst leveren, inclusief gehoste software, hardware met beheer op afstand van mobiele apparatuur en alle ondersteunende diensten. Dit alles voor een vast maandelijks bedrag.

ZetesAres is een geavanceerde en volledige Direct Store Delivery (DSD)-oplossing, die specifiek ontwikkeld is voor het beheer van toeleveringsketens van aan bederf onderhevige verbruiksgoederen. Het biedt fabrikanten een hoger niveau van controle en zichtbaarheid van de leverings- en verkoopprocessen met behulp van één mobiel toestel, wat zorgt voor hogere verkoopopbrengsten en een betere prognose van de vraag.

Krispy Kreme levert haar donutspecialiteiten aan meer dan 50 retail- en 600 groothandellocaties door heel het Verenigd Koninkrijk en is trots op het feit dat al hun producten elke dag vers bereid en geleverd worden. Het bedrijf werkt met een nauwkeurig vraagplanningsmodel, waarbij verkoopgegevens in real-time worden bijgehouden om te garanderen dat elke dag de juiste producten op de juiste locaties geleverd worden. Daarnaast biedt Krispy Kreme de 650 verkooppunten een hoge mate van flexibiliteit voor het opnieuw bestellen van artikelen, inclusief de mogelijkheid voor niet-geplande leveringen. De vraag naar de producten kan per dag behoorlijk verschillen en dit bracht Krispy Kreme ertoe te kiezen voor de ZetesAres-oplossing in plaats van een niet-flexibel, verkoopgericht bevoorradingsmodel.

Met ZetesAres kan Krispy Kreme de productbeschikbaarheid en de operationele kosten optimaliseren dankzij nauwkeurige vraagprognoses en afvalbeperking. Dit wordt mogelijk gemaakt door de buitendienstmedewerkers te voorzien van mobiele apparaten die de leverings- en ophaalgegevens in real-time bijhouden. Krispy Kreme kan op afstand voor meer dan 650 locaties nauwkeurig de vraag voorspellen en de beschikbare voorraden beheren. Niet-geplande leveringen kunnen eenvoudig beheerd worden, wat Krispy Kreme de flexibiliteit biedt om dagelijks te leveren aan hun locaties in het Verenigd Koninkrijk.

De ZetesAres-oplossing wordt aangestuurd door het MCL Mobility Platform™, een op de cloud gebaseerd platform dat centraal beheer van mobiele applicaties, apparaten en gebruikers mogelijk maakt. Door voor deze aanpak te kiezen zal Krispy Kreme in staat zijn om de tijd voor ontwikkeling, de implementatiekosten en de complexiteit van het invoeren van nieuwe software in de toekomst aanzienlijk terug te brengen.

Onze investering in ZetesAres zal ervoor zorgen dat het voorraadbeheer en de bevoorradingen op een efficiënte manier in real-time gerealiseerd worden, zodat wij de activiteiten snel kunnen inplannen naarmate ons aantal verkooppunten steeds verder aangroeit. Door te kiezen voor een volledig beheerde heeft Krispy Kreme directe toegang tot een geavanceerde technologie-infrastructuur voor de supply chain die voor hogere opbrengsten zorgt en dit met minimale impact op onze bestaande IT-middelen en investeringsuitgaven,” vertelt Nicola Fisher, Systems Manager bij Krispy Kreme.

Een Direct Store Delivery-oplossing zoals ZetesAres werkt perfect voor Krispy Kreme omdat ze een sterke merknaam hebben en hun dagelijks vers bereide producten een zeer korte houdbaarheidstermijn hebben. Het bedrijf bedient een zeer groot aantal verkooppunten en ZetesAres garandeert dat de producten op de juiste manier vervoerd worden en altijd in perfecte staat verkrijgbaar zijn in de winkel, waardoor de verkoop toeneemt,” aldus Marco Malaihollo, Managing Director van Zetes UK.

Foto’s

Posted in ,

Zetes NV

Over Zetes Zetes(Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende internationale groep gespecialiseerd in identificatie- en mobilieitesoplossingen in de supply chain. Door gebruik te maken van automatische indentificatie technologien op een intelligente wijze, verbinden wij goederen en fysieke bewegingen en digitale flows, onze klanten en hun kritieke data, maar ook consumenten en bedrijven, burgers en regeringen. Door gebruik te maken van de meest innovatieve technologieën helpen we onze klanten hun snelheid, kwaliteit en accuraatheid te verbeteren, zodat ze aan de top van hun sector kunnen staan. Wij zijn hierdoor pionier en leider in onze markt. De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 20 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2015 bedroeg de omzet 258,2 miljoen euro. Meer informatie op: nl.zetes.be of www.zetes.com Over Zetes’ oplossingen voor de toeleveringsketen Zetes verandert de manier waarop moderne toeleveringsketens samenwerken. De procesoptimaliseringsoplossingen voor Packaging, Warehousing, Proof of Delivery, Direct Store Delivery en In-Store management, verbonden via ZETES Track & Trace repository, stellen grote organisaties in staat om een integrale productraceerbaarheid te garanderen, van de productie tot bij de verbruiker. Zetes biedt organisaties belangrijke steun bij de aanpak van de globale uitdagingen op het niveau van traceerbaarheid, zoals serialisering, diversificatie, veiligheid, naleving van de wetten en reglementen en het bestrijden van namaak. ZETES integreert de nieuwste cloudgebaseerde platformen met zijn geavanceerde technologieën voor ImageID, spraakherkenning, RFID, codering en mobiel computergebruik. Als betrouwbare partner garandeert ZETES een optimaal beheer van de levenscyclus van zijn oplossingen via ZetesTotalCare en ZetesTotalFinance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.