Love2Truck : derde editie meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België start op zaterdag 9 oktober

Love2Truck

De derde editie van Love2Truck, de campagne waarbij diverse initiatiefnemers uit de transportsector actief op zoek gaan naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België, start op zaterdag 9 oktober. De kick-off vindt plaats tijdens de Warmste Truckrun in en rond de Luminus Arena in Genk. Nieuw dit jaar is dat de finaleronde 6 finalisten telt: 3 Nederlandstaligen en 3 Franstaligen… Deze keer strijden er dus 6 finalisten onderling om de eer van de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België 2022.

Love2Truck editie 3
Ook tijdens deze derde editie gaan we op zoek naar warme, authentieke verhalen van vrachtwagenchauffeurs. De West-Vlaamse Daisy Coudeville won de allereerste editie in 2018. In 2020 kaapte de Antwerpenaar Erik Leysen de fel begeerde titel weg tijdens de tweede uitgave. Benieuwd dus wie in 2022 als meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur uit de bus komt!Kandidaten kunnen zich inschrijven door hun deelname te motiveren met een zo gepassioneerd en authentiek mogelijk verhaal over hun job als vrachtwagenchauffeur. De winnaar wordt op zaterdag 25 juni 2022, tijdens Passion4Trucks, bekendgemaakt.

Meer informatie over Love2Truck is terug te vinden via www.love2truck.be. De campagne is opgezet om zo veel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden maar ook om mensen, aan de hand van de vele positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur.

Warmste Truckrun
De Warmste Truckrun, een organisatie van de Gouden Truckers, vormt het decor voor de start van de derde editie van Love2Truck. Tijdens dit sfeervolle, hartverwarmende evenement is naast verkeersveiligheid ook passie troef. De Gouden Truckers, of GoTru’s afgekort, is een groep van gepassioneerde vrachtwagenchauffeurs met het hart op de juiste plaats. Het initiatief is ontsproten in de schoot van Danny Meertens en enkele andere finalisten van de tweede editie van Love2Truck. Passie in overvloed dus!

Een van de blikvangers zijn de vijf locaties van waaruit colonnes met vrachtwagens richting het evenemententerrein rijden. Niet minder dan 460 vrachtwagens hebben zich hiervoor ingeschreven.

Lydia Peeters, Vlaams minister van mobiliteit en openbare werken, en Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, dragen het initiatief een warm hart toe en hebben hun aanwezigheid alvast bevestigd.

Timing

  • De campagne wordt gelanceerd op zaterdag 9 oktober, tijdens de Warmste Truckrun.
  • Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun kandidatuur indienen tot 31 december, via de website www.love2truck.be. Tot dan moeten ze ook zo veel mogelijk communiceren over hun kandidatuur zodat ze in de top-6 geraken met de meeste stemmen.
  • NIEUW! Uit alle inzendingen wordt een shortlist van 6 finalisten (3 Nederlandstaligen en 3 Franstaligen) gemaakt
  • Publieksstemmen vinden plaats tussen februari en april. De 6 finalisten kunnen hun kandidatuur promoten tot 30 april.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 25 juni, tijdens het groots truckfeest “Passion4Trucks” dat plaatsvindt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni in Brussels Kart Expo.

Partners
De campagne is een initiatief van DKV Euro Service, Go4Logistics, Randstad, Renault Trucks, Suivo, TLV, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium, VSV en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.