Ecobat neemt batterijspecialist Emrol over

Ecobat_Emrol

Ecobat heeft recent de aandelen van batterijspecialist Emrol verworven. Ecobat is actief in productie en recyclage van lood. Emrol zal ondergebracht worden onder de divisie Ecobat Battery. Dat is de Europese tak van de groep gespecialiseerd in de distributie en verkoop van batterijen met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Dit is een mooie stap in de verdere groei van Emrol en Ecobat. Het productaanbod van beide bedrijven vult elkaar uitstekend aan.

Pieter Jacobs, Managing Director Emrol: ‘Door toe te treden tot het Ecobat team maken we ons klaar voor de toekomst. Zo versterken we het aanbod naar onze klanten en kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.’

De klanten kunnen op de vertrouwde service blijven rekenen. Zowel het Customer Service team als de Account Managers blijven hun aanspreekpunt voor al hun vragen. Ook het Service team blijft beschikbaar. De vestiging van Emrol in Malle blijft behouden.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.