JLL start de commercialisatie van groot logistiek project in Zeebrugge

JLL - Zeebrugge

JLL is co-exclusief aangeduid door het Chinese Lingang Group voor de commercialisatie van de eerste fase van het logistieke project dat wordt aangevat in de zuidelijke achterhaven van Zeebrugge. Het betreft het grootste logistieke project in West-Vlaanderen. De Lingang Group heeft intussen definitief de bouwvergunning op zak en zodoende kunnen de bouwwerken nog voor het jaareinde worden aangevat.

De site heeft een oppervlakte van 15 ha en is gelegen aan de Koffieweg. De site zal omvatten een state-of-the-art logistiek platform 76.000 m² groot, opgedeeld in 10 units, elk voorzien van 10 laad en loskades, moderne instapklare kantoorfaciliteiten -een containeryard van 22.000 m² voor het stapelen van lege of volle containers een – toegangsgebouw (gate control) met kantoren en – parking voor 200 personenwagens alsook een- wachtzone (21 plaatsen) -en drop off-zone voor vrachtwagens (64 plaatsen).

Er lopen vandaag reeds ver gevorderde gesprekken met verschillende prospecten die vanuit Zeebrugge overzeese activiteiten en containertransporten wensen te organiseren.

De eerste units worden verwacht beschikbaar te zijn in het ‘4de kwartaal van 2021.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.