ASSA ABLOY Entrance Systems Belux en DYNACO Europe bundelen krachten

assa abloy

Op 1 januari 2022 fusioneert het Belgische directe verkoopkanaal van DYNACO EUROPE met de Belgische organisatie van ASSA ABLOY Entrance Systems Belux. Deze twee organisaties binnen de ASSA ABLOY groep bundelen zo hun krachten, kennis en expertise inzake snelrolpoorten.

Met de komst van DYNACO Europe (maatschappelijke zetel in Moorsel) zal ASSA ABLOY Entrance Systems Belux (maatschappelijke zetel in Melle) extra marktkennis verwerven, zijn technische knowhow verhogen, de dienst na verkoop verder optimaliseren en nog meer fungeren als een ‘one-stop-shop’ leverancier voor alle klanten.

ASSA ABLOY Entrance Systems is ervan overtuigd dat ze dankzij deze fusie hun marktleiderspositie verder kunnen versterken en nog meer zullen uitgroeien als dé referentie op het vlak van ‘Entrance Solutions’. Bovendien kunnen ze zo hun klanten nog beter van dienst zijn en de samenwerking naar een hoger niveau tillen.

ASSA ABLOY Entrance Systems zal de snelrolpoorten in de markt zetten onder de merknaam ‘ASSA ABLOY’. De producten ‘an sich’ wijzigen echter niet. De merknaam ‘DYNACO’ zal enkel nog gebruikt worden bij commercialisatie via verdelers. Verder blijven alle gekende contactpersonen en service techniekers dezelfde.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.