ASSA ABLOY plaatst alle producten onder één merk

ASSA ABLOY plaatst alle producten onder één merk

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft al zijn producten onder één merk gebracht. Doelstelling is om het uitgebreide, globale assortiment producten en diensten verder uit te bouwen, net als de capaciteit om volledige gebouwen uit te rusten met state-of-the-art geautomatiseerde toegangsoplossingen.

Voor klanten betekent dit dat vanaf 1 december 2017 de merknamen Besam, Crawford, Albany en Megadoor op de markt zullen komen onder de naam ASSA ABLOY. Het aanbod blijft hetzelfde; de verandering zit in de merknaam van de producten.

“De markten veranderen. Onze klanten hebben noch de tijd, noch de behoefte om te werken met een lange lijst leveranciers, hoe goed die ook zijn. Vandaag hebben ze nood aan echte partners. Onder één merk kunnen we onze grootte en ons bereik nog beter kracht bijzetten. Klanten over de hele wereld kunnen werkelijk voordeel halen uit het hebben van één aanspreekpunt bij één aanbieder van totaaloplossingen op vlak van producten en diensten”, aldus Juan Vargues, Executive Vice President ASSA ABLOY en President & CEO ASSA ABLOY Entrance Systems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.