BluJay Solutions hervormt internationaal compliance- en douanebeheer met nieuw AGT-platform

blujay

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, presenteert het Augmented Global Trade (AGT)-platform. Dit is een multi-tenant SaaS-platform dat het end-to-end beheer van compliance- en douanevereisten voor internationale handel verbetert en automatiseert. BluJay’s AGT-platform helpt logistieke bedrijven, koeriersbedrijven en verladers die complexe douaneaangiften beheren – en verladers die een netwerk van expediteurs beheren – om de workflow te stroomlijnen. Het platform verlaagt risico’s en versnelt de efficiëntie bij internationale handelsactiviteiten.

Het Augmented Global Trade-platform van BluJay maakt gebruik van de nieuwste ‘augmented intelligence’ van het bedrijf om gebruikers te ondersteunen. Hierdoor worden ervaren handelaren nog efficiënter en krijgen nieuwere gebruikers de tools om sneller effectiever te zijn.

“Ons nieuwe Augmented Global Trade-platform is ontworpen om de input en intelligentie van de gebruiker te vergroten. Dit wordt gerealiseerd door uitvoerbare douane- en complianceworkflows te bieden in een overzichtelijk dashboard, vanuit één enkele, intuïtieve gebruikerservaring”, vertelt David Landau, Chief Product Officer bij BluJay Solutions. “Het AGT-platform van BluJay biedt een voordeel voor bedrijven die de typisch handmatige processen en meerdere systemen voor het beheer van internationale handel willen digitaliseren en consolideren.”

Nicolas Ethevenin, Director Product Management, voegt eraan toe dat het platform schaalbaar is en de nodige flexibiliteit biedt. “Naast het organiseren van workflows, is het AGT-platform ontworpen om externe partners, systemen en processen met elkaar te verbinden. Dit stelt onze klanten in staat zich aan te passen aan veranderende vereisten en schaalgrootte, terwijl fouten, vertragingen en boetes worden verminderd, wat een grote impact heeft op de bedrijfsresultaten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.