BluJay Solutions neemt aanbieder van douaneoplossingen Grosvenor Systems over

blujay

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, neemt Grosvenor International Systems over, een leverancier van douane- en compliance-oplossingen voor de Britse en Europese markt. Met deze overname breidt BluJay zijn positie uit als wereldleider op het gebied van geïntegreerde douaneoplossingen.

“We werken er hard aan om ’s werelds belangrijkste platform voor douanebeheer te zijn. Door een dynamisch bedrijf zoals Grosvenor toe te voegen, kunnen we onze aanwezigheid op de Europese markt nog verder uitbreiden”, zegt Doug Braun, CEO van BluJay Solutions.

“Het tempo van veranderingen in de wereldhandel is ongelooflijk”, voegt Doug Surrett, Chief Product Strategist van BluJay toe. “De Brexit is een ernstige zorg voor veel bedrijven en het toevoegen van de oplossingen van Grosvenor aan ons portfolio draagt bij aan het kunnen verzekeren van compliancy en productiviteit, ongeacht het uiteindelijke resultaat van de Brexit. Ze zijn een fantastisch team en we verwelkomen ze graag bij BluJay.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.