Bridgestone introduceert Fleetcare, een geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer

Bridgestone introduceert Fleetcare

Bridgestone, wereldwijd leider in banden en oplossingen voor duurzame mobiliteit, introduceert vandaag Fleetcare. Die geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer stelt ondernemingen met een wagenpark in staat om hun bedrijfsprestaties snel op te voeren.

Fleetcare bouwt voort op de Total Tyre Care-oplossing van Bridgestone en combineert de beste banden en oplossingen voor bandenbeheer met Webfleet, de nummer één telematicaoplossing van Europa voor wagenparkbeheer. Dat biedt wagenparkbeheerders de mogelijkheid om hun totale eigendomskosten te reduceren met een integrale oplossing van één mobiliteitspartner.

Ontwikkeld voor de unieke behoeften rond wagenparken

Om toekomstbestendig te zijn, moeten wagenparkbeheerders zich bezighouden met optimale efficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid. Bridgestone ontwikkelt zijn aanbod van oplossingen in snel tempo om tegemoet te komen aan die eisen en waarde te creëren voor zijn klanten en de samenleving.

De nieuwe geïntegreerde oplossing voor banden- en wagenparkbeheer van Bridgestone biedt organisaties met wagenparken tal van voordelen, zoals lagere totale eigendomskosten, optimale klantentevredenheid, tijdsbesparing, overeenstemming met de wet- en regelgeving en verbeterde duurzaamheid en veiligheid.

Fleetcare biedt daarnaast unieke zakelijke voordelen op basis van IoT en datagestuurde inzichten en diensten. De oplossing is ontwikkeld voor beheerders van zakelijke wagenparken die op zoek zijn naar een modulaire totaaloplossing die kostenbeheersing en automatisering naar hun dagelijkse werkzaamheden brengt en hun besluitvorming verbetert.

Fleetcare is per direct verkrijgbaar en zorgt voor een revolutie binnen de markt voor wagenparken door mogelijkheden voor zowel bandenbeheer als wagenparkbeheer van één leverancier aan te bieden in combinatie met verbonden data en geïntegreerde rapportage. Bedrijven kunnen al die functionaliteiten afnemen op basis van één overeenkomst. Door gebruik te maken van gecombineerde banden- en voertuigdata kan Fleetcare slimmere oplossingen voor voorspellend onderhoud aanbieden. Dat draagt bij aan optimale prestaties en verbeterd gebruiksgemak.

Inspringen op de veranderende behoeften van klanten

Mark Tejedor, Vice President Commercial Replacement & OE bij Bridgestone EMIA: “Kostenefficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid zijn op dit moment de drie belangrijkste prioriteiten voor wagenparkbeheerders. Voor bedrijven die met een groot aantal dienstverleners werken is het een hele uitdaging om op al die punten voor maximaal resultaat te zorgen. We begrijpen dat dit een belangrijk pijnpunt is voor wagenparkbeheerders. Dat is de reden waarom we Total Tyre Care hebben doorontwikkeld tot Fleetcare, een geïntegreerde oplossing die tegemoetkomt aan alle behoeften op het gebied van banden- en wagenparkbeheer.”
“Met Fleetcare introduceren we een unieke en modulaire oplossing die voorziet in tal van belangrijke zakelijke behoeften, van kostenbesparingen en compliance tot veiligheid en duurzaamheid. Fleetcare zal onze klanten met wagenparken aan snellere resultaten helpen dankzij de synergie tussen onze in de praktijk bewezen oplossingen voor bandenbeheer en wagenparkbeheer. Die productintroductie is nog maar het begin. Er staan nog veel meer veelbelovende innovaties op stapel.”
De introductie van die nieuwe oplossing sluit aan op de Bridgestone E8 Commitment. Dat is een reeks van acht doelstellingen die als leidraad dient voor het management van Bridgestone en het winnen van het vertrouwen van toekomstige generaties. Elk van die acht doelstellingen houdt verband met een voor Bridgestone typerende waarde die met de letter ‘E’ begint (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.