TVM Belgium neemt mobility academy VDVision over

TVM Belgium neemt mobility academy VDVision over

Transport- en logistieke verzekeraar TVM Belgium kondigt vandaag aan dat het VDVision, een opleidingscentrum gespecialiseerd in opleidingen voor de transportsector, heeft overgenomen. TVM Belgium werkte reeds intensief samen met het opleidingscentrum. Met deze belangrijke stap wil het bedrijf zijn klanten verder ontzorgen en nog meer inzetten op preventie. Zo trekt TVM Belgium de kaart van de totaalbeleving, waarbij klanten er terecht kunnen voor zowel verzekeringen als opleidingen.

Jan van Waterschoot, commercieel directeur bij TVM Belgium, legt uit: “Vanuit TVM Belgium willen we naast onze kernactiviteiten, het verzekeringsluik, bijkomende diensten aanbieden die voor onze klanten een belangrijke meerwaarde vormen. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een totaalbeleving, volgens het one-stop-shop principe. We profileren ons niet louter als verzekeraar, maar eerder als kennispartner. Uiteraard moet er een synergie zijn tussen het verzekeringsbedrijf en de aanvullende diensten. Met de overname van VDVision, dat we rebranden tot TVM solutions, maken we ons sterk dat die synergie gegarandeerd is.”

Van samenwerking naar overname

TVM Belgium werkt al jaren samen met VDVision, voor diverse opleidingen, waaronder de succesvolle TVM opleiding Manoeuvreren en dode hoek. Het is de bedoeling om in de toekomst het aantal opleidingen en workshops verder op te drijven, maar ook in te zetten op e-learning en microlearning. Er wordt eveneens gekeken om de portfolio verder uit te breiden met onder andere audits en specifieke coachingtrajecten voor zowel de klanten als de vrachtwagenchauffeurs zelf.

Om alle gespecialiseerde diensten tot bij de klanten te krijgen, werkt TVM Belgium momenteel aan een online klantenplatform. Op die manier krijgen klanten in een klik toegang tot de volledige portfolio.

Kurt Vandevelde, bedrijfsleider bij VDVision: “Bij VDVision streven we naar een veiliger en efficiënter verkeer. Wij doen dat door opleidingen die het gedrag van chauffeurs op lange termijn positief veranderen. Zo zorgen we voor een betere werkplek voor chauffeurs, minder schadekosten voor bedrijven én een veiligere ervaring op de openbare weg. Ook TVM Belgium heeft diezelfde missie, namelijk schadelasten reduceren en zorgen voor een betere verkeersveiligheid. We werken al jaren constructief samen en met de overname kan TVM Belgium een intensievere relatie opbouwen met de eindklant waardoor die nog meer wordt ontzorgd.”

Preventie en risicobeheer is belangrijk voor transportbedrijven. Het blijft de missie van TVM Belgium om zijn klanten te ontzorgen op weg naar continuïteit en veiligheid in Europa. Daarnaast wil TVM Belgium actief bijdragen tot duurzaamheid en kostenbesparing. Het reduceren van de effectieve schadelast, onder andere door de organisatie van de nodige opleidingen, is hiervan een belangrijk onderdeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.