CLS iMation breidt portfolio uit met robotica van Magazino

CLS iMation breidt portfolio uit met robotica van Magazino

CLS iMation heeft zijn dienstenportfolio voor verbetering van intralogistieke processen verder versterkt met oplossingen van Magazino, een Duits bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme robots die veilige en autonome operationele ondersteuning bieden. Het vlaggenschip is SOTO, de autonome supply chain robot uitgerust met sensoren, 3D-camera’s en het geavanceerde ACROS.AI-besturingssysteem. Dit systeem analyseert zijn productieomgeving, reageert snel op de behoeften en leert zichzelf om de meest efficiënte procedures voor het voltooien van taken te herkennen.

Snel en flexibel

SOTO integreert perfect in een 4.0-context dankzij de snelle en flexibele configuratie, waardoor het binnen de bestaande architectuur het personeel en andere oplossingen in alle veiligheid kan ondersteunen bij de dagelijkse processen. ​

Deze oplossing kan meerdere bakken tegelijk oppakken, verplaatsen en plaatsen binnen de productieketen. SOTO is volledig autonoom en maakt gebruik van natuurlijke navigatie, waardoor het zich kan verplaatsen en obstakels kan vermijden zonder speciale onderliggende infrastructuur voor het verzamelen/plaatsen in de verschillende productiestations.

Dankzij de roterende grijper kan SOTO voorwerpen 90° of 180° in de robot draaien. Dit betekent dat volle containers op een plank kunnen worden geplaatst (bijvoorbeeld aan de lange zijde) terwijl lege containers aan de korte zijde kunnen worden opgepakt.

De oplossing biedt een optimale handling van kleine ladingdragers in verschillende maten tot 20 kg. Dankzij een slim grijpersysteem kan het meerdere bewegingen tegelijkertijd aan om containers met verschillende posities en hoogtes te verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.