Colruyt Group en Gilbert Declercq vervoegen Raad van Bestuur VIL

VIL voorzitter en nieuwe bestuurders

VIL verwelkomt Filip De Clercq (Gilbert De Clercq) en Dirk Leemans (Colruyt Group) als nieuwe leden van de Raad van Bestuur. De twee nieuwe bestuurders werden verkozen tijdens de Algemene Vergadering op 7 september 2020.

Filip De Clercq is Gedelegeerd Bestuurder bij Gilbert De Clercq. Het familiebedrijf Gilbert De Clercq is over de jaren heen uitgegroeid van een traditionele transportleverancier tot een volwaardige integrated logistics innovator. “Vanuit de ruime ervaring van ons bedrijf in de sector, wil ik graag bijdragen aan het welslagen van innovatieve projecten van VIL. Als deelnemer van verschillende projecten hebben we steeds positieve ervaringen opgedaan. Ik sta dan ook 100 % achter de professionele werking van VIL”, aldus eigenaar –ondernemer Filip De Clercq.

Dirk Leemans is Head Center of Excellence Supply Chain bij Colruyt Group. Colruyt Group is over drie generaties uitgegroeid tot een retailgroep met een diverse portefeuille food-en non-foodformules in België, Frankrijk en Luxemburg. Het bedrijf is al jaren actief bij VIL. Dirk Leemans: “Bij Colruyt zijn we ervan overtuigd dat innoveren absoluut noodzakelijk is om de supply chain efficiënt te blijven inrichten. VIL is een zeer interessante partner om een kijk op de toekomst te behouden.”Met deze twee nieuwe bestuurders heeft VIL nu ook een vooraanstaande retailer aan boord en een logistieke dienstverlener uit Oost-Vlaanderen, tevens voorzitter van de Regioraad Waasland van VOKA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.