Contargo neemt HE-Logistics B.V. over

Contargo neemt HE-Logistics B.V. over

Op 1 september 2023 heeft Contargo Road Logistics met succes de Nederlandse transportonderneming HE-Logistics B.V. overgenomen. Deze strategische zet versterkt Contargo’s positie op het gebied van containervervoer met directe truckverbindingen in de Benelux.

HE-Logistics staat bekend om zijn containervervoer, zowel met eigen vrachtwagens als gecharterde voertuigen. Ze bieden tevens reefer- en trailertransport, evenals groupage- en conventionele transportdiensten. Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG, benadrukte het belang van deze overname: “Met de overname van HE-Logistics B.V. versterken we met name onze positie in Nederland. Bovendien breiden we ons productaanbod uit met trailervervoer en reefertransporten in de Benelux-landen en heel Europa.”

De activiteiten van HE-Logistics B.V. zullen voortaan worden uitgevoerd onder de naam Contargo HE-Logistics B.V. Hennie van der Graaf, voormalig directeur van HE-Logistics B.V., zal zijn expertise als branchemanager van Contargo HE-Logistics B.V. binnen de Contargo Groep voortzetten, onder de leiding van Marcel Hulsker en Cor Bakker.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.