Contargo neemt HE-Logistics B.V. over

Contargo neemt HE-Logistics B.V. over

Op 1 september 2023 heeft Contargo Road Logistics met succes de Nederlandse transportonderneming HE-Logistics B.V. overgenomen. Deze strategische zet versterkt Contargo’s positie op het gebied van containervervoer met directe truckverbindingen in de Benelux.

HE-Logistics staat bekend om zijn containervervoer, zowel met eigen vrachtwagens als gecharterde voertuigen. Ze bieden tevens reefer- en trailertransport, evenals groupage- en conventionele transportdiensten. Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG, benadrukte het belang van deze overname: “Met de overname van HE-Logistics B.V. versterken we met name onze positie in Nederland. Bovendien breiden we ons productaanbod uit met trailervervoer en reefertransporten in de Benelux-landen en heel Europa.”

De activiteiten van HE-Logistics B.V. zullen voortaan worden uitgevoerd onder de naam Contargo HE-Logistics B.V. Hennie van der Graaf, voormalig directeur van HE-Logistics B.V., zal zijn expertise als branchemanager van Contargo HE-Logistics B.V. binnen de Contargo Groep voortzetten, onder de leiding van Marcel Hulsker en Cor Bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.