Corneel Geerts Transport wint de Shortsea Award 2013

Corneel Geerts Transport wint de Shortsea Award 2013

Promotie Shortsea Shipping Vlaanderen reikte op dinsdag 15 oktober de Shortsea Awards 2013 uit op de transportbeurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. De stand was goed volgelopen met de genomineerden en pers.

De Shortsea Award 2013 voor bedrijven werd gewonnen door Corneel Geerts Transport en Tri-Vizor die met een groep verladers goederenstromen bundelen tussen België en Spanje. De lading wordt met de Transfennica dienst Zeebrugge-Bilbao verscheept. Logistiek dienstverlener Corneel Geerts staat in voor de deur-deur logistieke oplossing. Tri-Vizor fungeert als orkestrator. De winnaar ontving een uniek kunstwerk van de Lierse kunstenares Katie Nelissen. De andere 6 genomineerden ontvingen een certificaat: in alfabetische volgorde ArcelorMittal Logistics Belgium, Engicon & G&G, Eternit, Jan De Nul, PortConnect en Wijngaard Natie.

Corneel Geerts Transport nodigt iedereen trouwens uit nu donderdag 17 oktober om 14u op stand 1.032 op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen. Daar willen ze hun uitzonderlijke prestatie vieren samen met u en iedereen die bijgedragen heeft tot het succes, uiteraard met een drankje en een hapje.

De “Escola Europea de Short Sea Shipping” kreeg de Shortsea Ambassador Award 2013. Deze wordt toegekend aan een organisatie of persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de promotie van Shortsea Shipping als transportmodus. De Escola organiseert trips van 4 dagen aan boord van een shortsea ferry tussen Barcelona en Civitavecchia voor hogeschoolstudenten Logistiek. Sinds 2008 namen al 650 Vlaamse studenten deel. De Award was ook hier een uniek kunstwerk.

www.shortsea.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.