Corneel Geerts Transportgroup wil deel activiteiten TransMission overnemen

Corneel Geerts Transportgroup wil deel activiteiten TransMission overnemen

Transportgroup Corneel Geerts wil een deel van de Belgische activiteiten van het Nederlandse TransMission overnemen. ‘Stilstaan is achteruitgaan’ en dat past zeker niet in de toekomstgerichte strategie die Corneel Geerts Transportgroup ontwikkelt.

TransMission

Transmission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. 18 onafhankelijke partners met samen 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens verzorgen dagelijks 14.000 zendingen in de Benelux. Dat gebeurt vanuit 13 vestigingen in Nederland, 3 in België en 1 in Luxemburg. In België zijn dat Vilvoorde, Deinze en Genk.

Match

Corneel Geerts België heeft reeds 3 depots, Wijnegem, Maasmechelen en Beernem. In een eerste fase wordt de TransMission vestiging in Vilvoorde geïntegreerd in het eigen netwerk wat leidt tot het versterken in volumes, maar dit zal ook de kostprijs per stop doen zakken. Tegelijk wordt het mogelijk om dichter te komen bij de klant met deze vierde terminal. In een tweede fase wordt er gesproken met TransMission over de overname van de vestiging in Deinze. De definitieve uitkomst van deze onderhandelingen is voorzien voor maart of april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.