David Hibbett wordt nieuwe CEO van TGW Northern Europe

David Hibbett wordt nieuwe CEO van TGW Northern Europe

David Hibbett is de nieuwe CEO van TGW Northern Europe. David neemt het stokje over van Andy Smith, die na 13 jaar zijn functie van CEO heeft neergelegd. Andy zal David tijdens de transitieperiode blijven ondersteunen, terwijl hij zijn eigen uitgebreide ervaring toepast in een nieuwe sleutelpositie als Senior Vice President om de business bij een van de belangrijkste klanten van TGW verder te ontwikkelen.

David brengt meer dan 20 jaar intralogistieke ervaring met zich mee en is actief geweest in verschillende functies in de sector. Hij begon in 2017 als managing director van de Britse dochteronderneming TGW Limited en was recentelijk CSO voor de Hub Northern Europe. Naast de UK omvat deze regio ook vestigingen in de Benelux, Scandinavië en Litouwen.

David heeft met ingang van 1 juli 2020 zijn rol van CEO voor TGW Northern Europe op zich genomen. Hij zal een dubbele rol vervullen, als CEO en CSO, om er zo voor te zorgen dat de succesvolle ontwikkelingen van de afgelopen jaren in positieve richting blijven evolueren. Momenteel werken meer dan 400 specialisten voor TGW Northern Europe, waaronder systeemontwerpers, softwareontwikkelaars, commissioning engineers en Lifetime Services-specialisten.

Nauwe samenwerking

“De afgelopen maanden hebben we grote, belangrijke opdrachten binnengehaald in de Hub Northern Europe, onder meer met Urban Outfitters in het Verenigd Koninkrijk en de online supermarkt Picnic in Nederland”, zegt David. “We hebben een mooie range aan orders in onze boeken staan en de komende maanden zien er dan ook erg goed uit, ondanks de gevolgen van de coronaviruspandemie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.