DHL Supply Chain en DHL Global Forwarding België eerste keer Top Employer

DHL Supply Chain en DHL Global Forwarding België eerste keer Top Employer

DHL is gecertificeerd als ‘Top Employer België 2020’ en ontvangt daarmee de internationaal erkende onderscheiding op het gebied van Human Resources management. De uitreiking vond plaats op 4 februari in Brussel. Het is voor het eerst dat de Belgische onderdelen van DHL Supply Chain en DHL Global Forwarding Top Employer gecertificeerd zijn. De certificering getuigt van de prestatie van DHL bij het implementeren van HR best practices, gericht op het bevorderen van een positieve werkomgeving en het stimuleren van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn werknemers.

“We zijn enorm trots dat we in 75 landen Top Employer zijn”, zegt Thomas Ogilvy, Board Member Human Resources van de Deutsche Post DHL Group. “Onze mensen zijn het waardevolste wat we hebben. We bieden hen een werkomgeving waarin ze zich gerespecteerd voelen en waarin ze aangespoord worden om zich maximaal te ontplooien. Met deze onafhankelijke beoordeling van het Top Employer Instituut kunnen we onze positie als een van de meest aantrekkelijke werkgevers nog verder versterken.”

“Wij geloven dat investeren in het geluk en welzijn van onze medewerkers helpt om topteams van expediteurs te vormen die zijn toegerust om de beste logistieke diensten aan onze klanten te leveren”, zegt Jan Debruyn, HR-directeur bij DHL Global Forwarding Belgium. “Onze status als Country Certified Top Employer 2020 benadrukt ons engagement om een favoriete werkgever in België te zijn.”

De HR Best Practice Survey, uitgevoerd door het Top Employers Institute, is bedoeld om bedrijven te identificeren die zich voortdurend inzetten voor hun werknemers. In de eerste plaats wordt gekeken naar de belangrijkste gebieden binnen de organisatie, waaronder talentstrategie, het verwerven van talent, leren en ontwikkelen, prestatiemanagement, leiderschapsontwikkeling en cultuur.

“Als wereldwijd logistiek bedrijf mogen we er trots op zijn dat we zo’n onderscheiding als Top Employer kunnen maken. Het toont aan dat we de juiste inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat elke medewerker in het juiste kader functioneert en dat we blijven innoveren in ons HR-beleid”, besluit de CEO van DHL Global Forwarding Belgium, Luc Jacobs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.