Jarco de Bruin wordt nieuwe Director Financial Services bij DKV

Jarco de Bruin wordt nieuwe Director Financial Services bij DKV

DKV Euro Service, een van Europa’s meest vooraanstaande B2B mobility service providers, heeft Jarco de Bruin (48) per 15 maart 2020 tot nieuwe Director Financial Services benoemd. Het betreft een nieuw in het leven geroepen functie. Binnen het managementteam zal De Bruin verantwoordelijk zijn voor het strategisch verder ontwikkelen van financiële diensten zoals refund services en factoring. In deze functie zal hij ook de aangewezen persoon zijn voor de DKV dochtermaatschappijen REMOBIS en LUNADIS. Hij rapporteert aan Peter Meier, Chief Financial Officer (CFO) van DKV.

“We zijn verheugd dat we Jarco de Bruin hebben aangetrokken als nieuwe Director Financial Services,“ zegt CFO Peter Meier. “Met zijn langdurige ervaring als Director bij ING Bank en onafhankelijk consultant zal hij de financiële dienstverlening van DKV nog meer ontwikkelen en ons helpen bij het verder uitbreiden van ons portfolio in het belang van de klanten van DKV.”

De Nederlander Jarco de Bruin was laatst werkzaam als zelfstandig adviseur en eigenaar van de in Utrecht gevestigde consultancy Chance4Change. Voordien was De Bruin commercieel directeur bij ING Lease. Zijn eerdere taken lagen bij diverse leidinggevende functies bij ING Commercial Finance en ING Bank, waar hij in totaal 21 jaar actief was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.