DKV Mobility breidt DKV BOX EUROPE uit met telematicafunctie

DKV Mobility - Telematica

DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, breidt zijn digitale service voortdurend uit. Klanten van DKV Mobility kunnen hun DKV BOX EUROPE buiten het afrekenen van 16 Europese tolsystemen nu ook in combinatie met telematicafunctie DKV LIVE gebruiken voor digitaal fuel management, GPS-locatie en ritplanning. DKV LIVE is over-the-air (OTA) leverbaar en configureerbaar. Dankzij deze integratie hoeft de reeds aanwezige DKV BOX EUROPE niet te worden vervangen of aangevuld met extra hardware.

“Met DKV LIVE op de DKV BOX EUROPE bieden we de voordelen van twee belangrijke tijd- en kostenbesparende functionaliteiten in één apparaat,” zegt Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales bij DKV Mobility. “De gebruiker kan deze service probleemloos op zijn DKV BOX EUROPE bijbestellen, zodra benodigd over-the-air configureren en direct profiteren van de ingebouwde digitale features. Dit betekent een verdere uitbreiding van ons aanbod aan modulaire digitale oplossingen-op-maat, met als gevolg meer transparantie en efficiëntie voor de klant.”

De DKV LIVE / DKV BOX EUROPE combinatie biedt toegang tot een volwaardig telematicasysteem. Hiermee kan de fleet planner een chauffeur naar een geprefereerd tankstation loodsen, en zo zijn bedrijfskosten optimaliseren. En als een chauffeur bij een aflaadpunt arriveert, krijgt de fleet planner hiervan direct bericht zonder eerst door de chauffeur te worden gebeld. Bovendien kan de fleet planner met DKV LIVE nagaan of zijn chauffeur wel de optimale route gebruikt en de data duidelijk zichtbaar in het ritboekje is aangeven. DKV LIVE maakt een totaalbeeld mogelijk en biedt tools voor het digitaliseren van de dagelijkse transport- en werkroutine, van zowel fleet planner als chauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.