Generix Group opnieuw vermeld in het Magic Quadrant van Gartner voor WMS

generix group

Generix Group, een uitgever van collaboratieve SaaS-oplossingen voor het ecosysteem van Supply Chain en Commerce, is voor het 5e opeenvolgende jaar vermeld in het Magic Quadrant™ 2023 van Gartner® voor zijn Warehouse Management Systems (WMS).

De hyperflexibiliteit van de SOLOCHAIN-oplossing en de functionele rijkdom van Generix WMS voldoen internationaal aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken.

Op een markt waar voorspelling niet langer van toepassing is en directheid de nieuwe norm is, versnelt Generix Group de investeringen in haar oplossingen om haar leiderschap in Supply Chain te behouden en haar ongeveer 400 WMS-klanten wereldwijd te bedienen. Bijna 2000 magazijnen werken elke dag met een WMS van Generix Group. De investeringen in innovatie vormen een van de pijlers van de strategische transformatie van het bedrijf en hebben onlangs geleid tot de lancering van RMS, Resource Management System, voor planning en optimalisatie van magazijnmiddelen. Deze oplossing richt zich op twee belangrijke uitdagingen voor magazijnen: het optimaliseren van de planning van middelen terwijl de menselijke factor behouden blijft, en altijd aan de klantbelofte voldoen dankzij analytisch en voorspellend werk dat met behulp van AI wordt verwerkt. Deze oplossing helpt bij het aantrekken en behouden van talenten in een beroep dat onder druk staat wat betreft middelen.

Generix Group is een specialist in het beheersen van stromen en haar oplossingen worden ingezet in 60 landen, voor spelers in e-commerce, de maakindustrie, luxe, detailhandel, farmacie en bij 3PL-dienstverleners.

Generix WMS en SOLOCHAIN zijn zeer complementaire oplossingen. De eerste dekt, dankzij een uitzonderlijk functioneel bereik met zijn standaardprocessen, de behoeften van klanten in veel sectoren met vaak complexe uitdagingen; opslagstromen, orderverwerking, e-commerce, gecombineerde processen, multi-business en multi-client op dezelfde locatie, ongeacht de productbeperkingen (omgevingstemperatuur, gekoelde opslag, enz.). Deze oplossing is ook uitgebreid met recente vereisten, zoals orderaanpassingen, toegevoegde waarde-operaties, sterke volumewisselingen, allemaal met inachtneming van regelgevende beperkingen, zowel in Frankrijk als internationaal. SOLOCHAIN, volledig flexibel, integreert een productiebesturingssysteem (MES) om de productielijnen van fabrikanten te ondersteunen. Het biedt ook een geïntegreerde projectbeheer- en documentatietool. Als aanvulling hierop biedt Generix Group oplossingen zoals TMS, OMS, YMS en nu RMS. Een schaalbaar aanbod van API’s completeert dit systeem.

« We zijn ervan overtuigd dat opnieuw vermeld worden in het Magic Quadrant™ dit jaar de erkenning is van onze R&D-inspanningen om onze klanten te ondersteunen bij hun magazijnprestaties, of ze nu één of tientallen locaties hebben en ongeacht hun bedrijfstak. Deze investeringsdynamiek in het kader van de implementatie van ons strategische transformatieplan Boost Together heeft dit jaar nog een belangrijke concretisering gekend met de aankondiging van Resource Management System (RMS). Voor het eerst op de markt combineert deze oplossing prestatieanalyse en planning van gecombineerde middelen (mens en machines) ten behoeve van dagelijkse efficiëntie in het magazijn. We blijven onze investeringen voortzetten en zelfs intensiveren om meer dan ooit de favoriete partner te zijn van Supply Chain-leiders, door middel van een ‘business’-benadering en door rekening te houden met de toekomstige uitdagingen van onze klanten. We geloven dat dit de reden is waarom we wereldwijd erkend worden door een toonaangevende organisatie », aldus Nicolas Picquerey, Chief Solutions & Services Officer, Generix Group.

Om toegang te krijgen tot het volledige Gartner-rapport, klik hier (EN).

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, 08 mai 2023, Simon Tunstall, et.al.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk, en MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en wereldwijd, en worden hier gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt beschreven in zijn onderzoekpublicaties, en adviseert gebruikers van deze technologieën niet om uitsluitend leveranciers te kiezen op basis van de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekpublicaties van Gartner vertegenwoordigen de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst elke garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief elke garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.