DKV Mobility installeert 32 laadpalen bij Corneel Geerts

Corneel Geerts

Corneel Geerts Transportgroup ​ NV trekt volop de kaart van de vergroening en de duurzaamheid. In hun zoektocht naar een all-in-one provider kwamen ze uit bij DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betalingen onderweg. Zo creëerde het transportbedrijf een laadplein met 20 laadpunten aan de hoofdzetel in Wijnegem en 12 in Maasmechelen. Het rekende daarvoor op de doorgedreven expertise en ervaring van DKV Mobility.

32 laadpunten

Corneel Geerts Transportgroup NV is al meer dan 50 jaar klant bij DKV Mobility. Het begon een halve eeuw geleden met de tankkaarten. Niet zo lang geleden kwamen daar de tolboxen bij. En sinds dit jaar staat DKV Mobility in voor alle eMobility diensten in de groep. Het laatste wapenfeit is de creatie van een laadplein met 20 laadpunten aan de hoofdzetel in Wijnegem en 12 in Maasmechelen.

DKV Mobility heeft het laadplein op alle mogelijke manieren ondersteund: van het leveren en installeren van de laadpunten tot het aanbieden van de laadkaarten en het beheer van de volledige administratie daarrond. Het laadplein is zowel publiekelijk als privé toegankelijk waardoor ook de doorfacturatie en de afrekening naar eindgebruikers tot het uitgebreide, administratieve takenpakket behoort.

Sven Geerts, bestuurder bij Corneel Geerts Transportgroup NV: “Vanuit onze strategie om onze vloot groener te maken, zijn we op zoek gegaan naar de ideale partner. Die partner moest ons niet alleen een totaalpakket op vlak van eMobility aanbieden, maar moest ons ook ontzorgen van alle mogelijke administratie daarrond. In onze zoektocht kwamen we automatisch uit bij DKV Mobility, reeds 50 jaar lang bevoorrechte partner voor diverse diensten bij onze Transportgroup. Het laadplein draait ondertussen op volle toeren, en de facturatie erachter loopt volledig automatisch.”
Michel Kerremans, Manager Field Sales Benelux bij DKV Mobility: “Met DKV Mobility spelen we zo veel mogelijk in op de noden van de markt. Onze klanten rijden steeds meer elektrisch en natuurlijk willen we hen daarbij op alle mogelijke manieren ondersteunen. Vandaag levert DKV Mobility een totaaloplossing voor elektrische mobiliteit, van laadpunt tot laadkaart en de volledige verrekening en ondersteuning die daarbij hoort.”
Bas Bullens, Head of eMobility Benelux bij DKV Mobility: “We kijken constant naar de manier waarop we samen met onze klanten aan een duurzame toekomst kunnen werken. Door de jaren heen hebben we ons aanbod voor het plaatsen van EV-laadpunten aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast investeren wij enorm in de acceptatie van de laadkaart van DKV Mobility. Dit jaar overschreden we nog de mijlpaal van een half miljoen elektrische laadpunten.. Hiermee stellen we onze centrale positie bij de top providers van Europese laadpunten veilig. Maar los van de vele openbare EV-laadpunten denken we graag mee aan de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Dat kan zowel op werklocaties zoals kantoren, fabrieken en distributiecentra als bij werknemers thuis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.