DKV Mobility neemt GreenFlux over

DKV Mobility - GreenFlux

Europees service provider DKV Mobility verwerft GreenFlux, toonaangevend Europees provider van een software platform voor het opladen van elektrische voertuigen. Voor DKV betekent de overname een volgende grote stap in het ondersteunen van fleet managers bij hun transitie naar duurzamere mobiliteitsconcepten. Bovendien breidt DKV zich hiermee verder uit op het gebied van e-mobility service oplossingen en haalt het bedrijf belangrijke knowhow in huis voor het uitbouwen van zijn oplaadaanbod door heel Europa.

“Ik ben erg trots op deze aanzienlijke uitbreiding van onze oplaadcapaciteit, waarmee we ons serviceaanbod voor onze klanten met e-fleets door heel Europa nog verder kunnen vergroten,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility. ”Onze dynamische groei toont dat e-mobility zich door heel Europa razendsnel aan het ontwikkelen is. In het kader hiervan willen we de overgang naar een duurzamere toekomst voor de mobiliteitssector nog verder aanmoedigen.”
Floris van den Broek, CEO van GreenFlux legt uit waarom DKV de ideale onderneming is als het gaat om steun aan de groeistrategie van GreenFlux. “De afgelopen tien jaar heeft GreenFlux zijn software platform voor elektrisch laden ontwikkeld en vervolgens zijn reikwijdte vergroot tot 28 landen. Door deze snelle groei zijn we in 2021 toegetreden tot de FT-1000 van de Financial Times. We kijken uit naar onze volgende stap: deelname aan DKV Mobility Group.”Het aanbod van GreenFlux bestaat uit een breed spectrum van oplossingen voor exploitanten van laadstations en mobility service. Hieronder centrale, hardware-onafhankelijke elektronische smart charging functies voor bijvoorbeeld het managen van laadstations en oplaadkaarten, roaming en het betalen en verwerken van oplaadtransacties.
Bron: TransportNieuws.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.