DKV sluit partnership met Antwerps Transportforum voor levering On Board Units

Het Antwerps Transportforum en DKV Euro Service hebben een partnership afgesloten om, naar aanleiding van de nieuwe kilometerheffing in België, de OBU’s (On Board Units) te leveren. Het Antwerps Transportforum telt 170 leden. Onder het nieuwe partnership zal DKV 1500 OBU’s leveren.

Het Antwerps Transportforum werd op 1 januari 2014 opgericht om Antwerpse transportfirma’s te verenigen en door samenwerking kortingen te bedingen waardoor de kleine(re) bedrijven of “alleen-rijders” dezelfde voordelen bekomen als de grote ondernemingen.

Yves Haud’Huyze, medeoprichter en bestuurslid van het Antwerps Transportforum legt uit: “Samenwerking is het sleutelwoord binnen ons Forum. Zo proberen we door goede partnerships kortingen te bedingen met onze leveranciers maar organiseren we ook tal van bijeenkomsten om informatie te verstrekken aan onze leden. Het doel is om marktkennis te delen en synergiën te vinden om individueel beter in de markt te staan. Het snel en efficiënt verspreiden van informatie, naast het inspelen op tendensen in de sector, is hierbij van cruciaal belang. Sinds de oprichting werken we samen met DKV Euro Service omdat ze een transparant en open communicatie hebben. Net die filosofie willen wij ook naar onze leden brengen. Bovendien biedt DKV de beste kwaliteit en service tegen de beste prijs waardoor onze keuze voor DKV ook door onze leden wordt geapprecieerd.”

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux: “Net als het Antwerps Transportforum volgt ook DKV Euro Service de transportmarkt op de voet. In België beweegt heel wat, mede door de nieuwe kilometerheffing die vanaf 1 april 2016 effectief wordt ingevoerd. Als participant binnen AGES Maut System GmbH & Co. KG in Langenfeld werkt DKV al geruime tijd aan een oplossing die uiteindelijk moet leiden tot pan-Europees afrekenen van tol (EETS). Maar voorlopig zien we dat enkel de Satellic Box klaar is voor gebruik én als OBU van de tolexploitant het voordeligste alternatief op de markt is. Hiermee staat DKV garant voor de beste oplossing tegen de beste prijs. We zijn verheugd dat voorname overlegplatforms zoals het Antwerps Transportforum ons hierin volgt en de afrekening van de nieuwe kilometerheffing in België aan ons toevertrouwt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.