DP World Antwerp en cinvio werken samen voor digitale betalingen voor terminalservices

DP World - cinvio

DP World Antwerp en het Antwerpse betaalplatform cinvio slaan de handen in elkaar om een digitale portefeuille aan te bieden voor diensten die aangeboden worden op het nieuwe online portaal van DP World Antwerp, E-World 1700. Vanaf 18 mei 2021 zullen transportbedrijven via het portaal hoge resolutiefoto’s van de containers die ze afleveren of ophalen bij Antwerp Gateway kunnen aankopen, waardoor transporteurs niet meer hoeven te vragen of chauffeurs uit hun cabine willen stappen om zelf foto’s te maken en op te laden. Om de betaling vlot te laten verlopen, werd besloten om te integreren met cinvio, het betaalplatform en de digitale portefeuille voor de logistieke sector. Logistieke bedrijven met een cinvio-portefeuille genieten van het gebruiksgemak van één digitale portefeuille om diensten van verschillende providers af te rekenen. Serviceproviders genieten van het gemak van digitale en geautomatiseerde betalings- en factureringsprocessen, terwijl ze de transparantie voor de klant vergroten. Klanten genieten van een betaalplatform dat gemakkelijk integreert met hun manier van zakendoen. Een win-winsituatie voor alle partijen.

Gemakkelijk aankopen doen met cinvio

Met deze integratie zullen E-World 1700 gebruikers, na een eenmalige koppeling met cinvio, eenvoudig betalingen kunnen uitvoeren voor aankopen die ze maken op het portaal. Via cinvio worden alle aankopen verzameld en verwerkt en ontvangt de gebruiker elke maand een officiële btw-factuur met een overzicht van alle aankopen. De functie is al uitgerold op E-World 1700 en alle bedrijfsadministrators (of Super Users) kunnen hier gebruik van maken, of toegang verlenen aan andere gebruikers van hun bedrijf zodat ook zij aankopen kunnen doen. DP World Antwerp is na CertiWeight de tweede dienstverlener in de Antwerpse haven die zich aansluit bij de cinvio-community.

Dirk Van den Bosch, CEO DP World Antwerp: “DP World Antwerp ziet de nieuwe samenwerking met cinvio als een volgende stap in zijn digitale transformatie, waarbij we zoveel mogelijk nuttige diensten willen ontwikkelen voor de gebruikers van onze terminal. Via integraties als deze kunnen we de ondersteunende functies ontsluiten op een veilige, gebruiksvriendelijke en vlotte manier.”

Nieuwe functies voor het logistieke proces

E-World 1700 bevat al heel wat tijdbesparende functies die het beheren en opzoeken van afspraken op de terminal gemakkelijk en snel maken. Route 1700, de app van DP World Antwerp voor vrachtwagenchauffeurs, breidt deze gebruikerservaring uit om chauffeurs tijdens hun bezoek aan de terminal te ondersteunen met handige informatie over hun rit. DP World Antwerp blijft nieuwe functies ontwikkelen die het logistieke proces voor chauffeurs en dispatchers vlotter en transparanter maken, zoals een betere koppeling tussen E-World 1700 en Route 1700. Met cinvio als betaalpartner voor E-World 1700 zijn de bestaande premiumfuncties nu ook gemakkelijk toegankelijk voor bedrijven in de logistieke sector.

Luc De Clerck – CEO cinvio: “Het is een eer om zo’n gerenommeerde terminaloperator aan boord van ons platform te hebben. We geloven sterk in het potentieel van e-commerce voor de industrie en zijn vastbesloten om iedereen te laten zien hoe B2B-aankopen dezelfde klantervaring kunnen bieden als de Amazon’s en Zalando’s van deze wereld.”

cinvio breidt zijn betalingsstroomportfolio voortdurend uit om aan de behoeften van alle mogelijke belanghebbenden in de sector te voldoen. Dankzij de inzichten en bijdragen van verschillende belanghebbenden heeft het recentelijk terugkerende betalingen in de vorm van abonnementen en bundels mogelijk gemaakt, waardoor de administratie van degenen die regelmatig van specifieke diensten gebruikmaken, nog eenvoudiger wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.