Eerste nieuwe Volvo FH wordt geveild op eBay voor het goede doel

Eerste nieuwe Volvo FH wordt geveild op eBay voor het goede doel
Volvo Trucks verkoopt de eerste in serie geproduceerde nieuwe Volvo FH aan de hoogste bieder op eBay. De truck is een uniek collector’s item en alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Het bieden begint vanaf één euro.

Vanaf 19 september is de veiling gedurende tien dagen geopend voor bieders vanuit heel Europa, met inbegrip van Rusland, Turkije en Israël. Volvo Trucks doneert de hele opbrengst aan Star for Life, een Zuid-Afrikaanse non-profitorganisatie die het aantal HIV-positieve middelbare scholieren wil verminderen. In het voorjaar van 2013 wordt de winnaar uitgenodigd om het geld persoonlijk te overhandigen tijdens een ceremonie in Zuid-Afrika.

“Het doel van deze veiling is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Star for Life-programma,” aldus Claes Nilsson, President Volvo Trucks EMEA Sales & Global Brand.

Bekijk het interview met Claes Nilsson op: http://www.youtube.com/watch?v=f1cKcbRq05U.

De geveilde nieuwe Volvo FH is een unieke en volledig gespecificeerde speciale editie van de truck met een exclusief ‘number one’-embleem op de voorruit. Ga naar de veiling: http://auction.volvotrucks.com/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.