Expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics bundelen de krachten in Naxco Belgium

Naxco Group

Expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics bundelen de krachten in Naxco Belgium. Met deze fusie zet Naxco Belgium zich in de markt als een internationale end-to-end logistieke partner voor lucht- en zeevracht.

“Samen sterk!” verklaart een trotse Sven De Meester, CEO van Naxco Belgium. “Niet alleen brengen we onze freight forwarding diensten in lucht- en zeevracht, douane, transport en opslag nu uniform samen in één bedrijf, we spelen zo ook beter in op de multimodale transportwensen van onze klanten, waar ook ter wereld. Deze fusie is een grote stap voorwaarts in ons netwerk en administratieve vereenvoudiging. De reacties zijn alvast heel positief.”

Naxco Belgium werkt met een team van 42 medewerkers vanuit haar vestigingen in Antwerpen en Brucargo-Zaventem. Het gefuseerde bedrijf zal een gecombineerde jaaromzet van 35 miljoen euro hebben en werkt samen met een internationaal agentennetwerk dat de commerciële en operationele activiteiten ondersteunt.

Naast Naxco Belgium blijven DKT (De Keyser Thornton) & Unamar bestaan als onafhankelijke scheepsagent onder de Naxco Group koepel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.