Extra smalle Linde FP stapelaars en transpalletten

Extra smalle Linde FP stapelaars en transpalletten

Met de lancering van haar FP Narrow Range-lijn heeft Linde haar assortiment magazijntrucks verder uitgebreid met smalle en uiterst manoeuvreerbare stapelaars en transpalletten. Deze nieuwe uitvoeringen beschikken over een sta-platform en zijn slechts 720 mm breed, wat hen smaller maakt dan een europallet (1200 x 800 mm) en ervoor zorgt dat ze ook in de nauwste omgevingen voor een vlot goederenverkeer zorgen.

Belangrijk om weten is dat deze vernauwing niet tot mindere prestaties heeft geleid. De D10 double stacker kan gelijktijdig 2 palletten tot 1 ton transporteren en heeft een maximale snelheid van 10 km/u., terwijl de T20-T25FP transpalletten een draagcapaciteit van respectievelijk 2 en 2,5 ton hebben en een topsnelheid van 14 km/u. kunnen bereiken. Door de grote krachtontwikkeling van de motor kunnen in geladen toestand bovendien hellingen tot 13% worden overwonnen, en in ongeladen toestand zelfs tot 20%.

Ook veiligheid neemt bij Linde magazijntrucks een belangrijke rol in: ondanks het smalle design van de FP-uitvoeringen bevindt het bovenlichaam van de bestuurder zich te allen tijde binnen de contouren van de trucks. Daarnaast bieden de trucks een ononderbroken zicht op de omgeving en vallen ze automatisch stil wanneer niemand zich op het platform bevindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.