Flexport stelt Trine Storgaard Nielsen aan als nieuwe Head of Ocean voor EMEA

Trine Storgaard Nielsen - Head of Ocean EMEA - Flexport

Flexport, de toonaangevende tech-gebaseerde expediteur, heeft Trine Storgaard Nielsen benoemd tot Head of Ocean EMEA. Trine Storgaard Nielsen heeft bijna 20 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij wereldwijde logistieke bedrijven zoals DSV en Maersk. In haar meest recente functie als Head of Twill was zij verantwoordelijk voor de strategie, marktintroductie en productontwikkeling voor een digitaal platform van Maersk.

Trine beschikt over waardevolle kennis op het gebied van aanbestedingen en contractbeheer, Ocean P&L-beheer, de lokale markten en hun vereisten. Hiermee zal ze Flexport helpen de ambitieuze groeiplannen in Europa voort te zetten.

“Een innovatieve aanpak is cruciaal gezien de uitdagingen waarmee de wereldhandel wordt geconfronteerd. Flexport heeft een duidelijke visie om supply chains duurzamer en klantgerichter te maken met behulp van technologie. Ik ben verheugd deel uit te maken van deze missie”, zegt Trine Storgaard Nielsen.

“We zijn verheugd om Trine Storgaard Nielsen te verwelkomen als de nieuwe Head of EMEA Ocean bij Flexport. Haar jarenlange ervaring in managementfuncties en uitgebreide expertise in de logistieke sector maken haar de ideale match voor ons”, zegt Anders Schulze, Global Head of Ocean Business bij Flexport.

Bron: TransportNieuws.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.