Fred Westdijk nieuwe CEO van Jan de Rijk Logistics

Fred Westdijk nieuwe CEO van Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics benoemt Fred Westdijk (52) tot nieuwe CEO. Hij volgt Sebastiaan Scholte op die per 1 juli het bedrijf heeft verlaten. De benoeming is per 1 september 2019. Fred Westdijk is de huidige directeur Contract Logistics bij Jan de Rijk Logistics.

Fred begon zijn carrière in 1999 bij KLM Cargo en heeft vervolgens bij Exel Logistics, DHL Supply Chain en Jan de Rijk Logistics gewerkt.

“Na een zorgvuldige selectieprocedure is gebleken dat wij de juiste kandidaat voor de functie van CEO reeds in huis hadden. Fred is goed thuis in de uitdagingen van de internationale logistiek en heeft de ervaring en kennis welke aansluiten bij onze strategische doelstellingen.”, aldus Jan en Jacqueline de Rijk.

Een bedrijf met sterke troeven

Fred Westdijk: “Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om dit prachtige bedrijf te leiden. Jan de Rijk Logistics heeft sterke troeven in handen: gemotiveerde loyale mensen, een ervaren management team, een zeer gezonde financiële positie, een duidelijke visie op de toekomst en de juiste strategie om die te bereiken. En dit alles geworteld in een sterke familie.”

“Jan de Rijk Logistics blijft zich richten op verdere organische groei in wegtransport, intermodaal transport en contract logistiek, maar sluit toekomstige acquisities zeker niet uit. Verder blijft Jan de Rijk Logistics voorop lopen in efficiency en sustainability door continue innovatie in digitale informatiesystemen en control towers.”, zo zegt Willem Heeren, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Om de ingezette strategische uitbreiding van contract logistiek voort te zetten is Don Brewel aangetrokken als nieuwe Directeur Contract Logistiek. Don is op dit moment Commercieel Directeur Healthcare bij DHL Supply Chain en zal per 1 november in dienst treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.