Generix benoemt Aïda Collette-Sène tot CEO

Generix

Aïda Collette-Sène wordt benoemd tot Chief Executive Officer van Generix Group, een uitgever van collaborative SaaS-oplossingen voor het ecosysteem van de Supply Chain en retail. Een nieuwe functie, aangepast aan de Frans-Canadese. Met haar ervaring bij het ondersteunen van internationale bedrijven in hun groei, zal ze haar organisatorische en operationele expertise op het gebied van klantenservice inbrengen bij Generix Group. Aïda Collette-Sène is verantwoordelijk voor verschillende afdelingen: Verkoop, Marketing, Human Resources, Legal, maar ook Consulting en Services.

De prioriteit van Aïda Collette-Sène is om kwaliteit en de klant centraal te zetten in de organisatie, om steeds beter aan de verwachtingen te voldoen. Daartoe zal zij zich in het bijzonder richten op: Versnelling van de omzetgroei op basis van een “Demand Generation” strategie; Het handhaven van de Delivery om een optimaal niveau van klantgerichtheid te garanderen, ongeacht de geografische locatie; Een ambitieus personeelsbeleid voeren op wereldschaal om de talenten, die nodig zijn om bovenstaande doelstellingen te bereiken, te behouden en aan te trekken.

Om haar missie binnen de groep te definiëren, legt Aïda Collette-Sène uit: “Generix Group is een mooi, stabiel en gezond bedrijf. Om haar groei voort te zetten, moet het bedrijf vandaag haar organisatie aanpassen en een wereldwijde dimensie bereiken. Dit is de missie die mij is toevertrouwd door Jean-Charles Deconninck, de Voorzitter van Raad van Bestuur”, die eraan toevoegt: “De internationale ervaring van Aïda Collette-Sène is een echte troef voor ons bedrijf. Het zal Generix Group in staat stellen om haar ontwikkeling te versnellen en tegelijkertijd haar groei te garanderen en haar rentabiliteit te verbeteren.”.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.