Generix Group Benelux benoemt Wim Van Loo tot Country Manager

Wim van Loo

Generix Group, leverancier van collaboratieve SaaS software voor onder andere Supply Chain, kondigt de benoeming aan van Wim Van Loo tot Country Manager van Generix Group Benelux. Wim Van Loo heeft jarenlange ervaring in sales, business development en business unit management in de IT-sector (hardware, software, Saas en gerelateerde services). Hij heeft zich ook in het bijzonder verdiept in het aligneren en optimaliseren van business processen binnen logistiek en supply chain voor productie, wholesale en retail bedrijven.

Als Country Manager is Wim verantwoordelijk voor het beheer en verder uitbouwen van de Benelux entiteit, met kantoren in België en Nederland. De focus ligt voornamelijk op het begeleiden van bedrijven om hun supply chain te digitaliseren en verduurzamen met behulp van oplossingen zoals: EDI (Electronic Data Interchange), GCR (Generix Collaborative Replenishment in het hart van het VMI proces) en WMS (Warehouse Management System). Deze zijn ontworpen voor alle spelers binnen de supply chain: fabrikanten, groothandel, externe logistieke dienstverleners (3PL/4PL) en retailers. Daarnaast zal Wim en zijn team de nadruk leggen op het ondersteunen van Belgische bedrijven bij de overstap naar e-invoicing, wat mogelijk zal worden dankzij het aanbod van Generix Invoice Services dat onlangs door de Europese Commissie werd gecertificeerd.

“Ik ben zeer enthousiast om het Benelux team van Generix Group te mogen vervoegen. Mijn missie is om in overeenstemming met het strategisch plan van de groep ‘Boost Together 2025’ de ontwikkeling van onze unit en de sales activiteiten te versnellen, zowel in België, Nederland als Luxemburg. Generix Group heeft een prachtig product portfolio en heel veel kennis in huis. Nieuwe klanten werven en onze bestaande klanten optimaal tevreden maken en houden is een topprioriteit.“ zegt Wim Van Loo, Country Manager van Generix Group Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.