Generix Group en DDS bundelen krachten

Generix Group x DDS

Generix Group, een toonaangevende leverancier van collaboratieve toeleveringsketenoplossingen in de vorm van SaaS, en DDS, een SaaS-leverancier van oplossingen voor digitalisering van toeleveringsketens en optimalisatie van transport, slaan de handen ineen om een belangrijke wereldspeler te worden in de digitalisering van toeleveringsketens. Dit omvat alle stromen van goederen en gegevens, van inkoop tot facturering en betaling.

Generix Group en DDS hebben hun oplossingen en expertise gecombineerd om hun klanten en prospects een end-to-end aanbod voor te stellen dat uniek is op de markt en hen een 360°-beeld van hun toeleveringsketen biedt. Deze fusie leidt tot een krachtige verzameling oplossingen en expertise op het gebied van transportstroombeheer en, meer in het algemeen, beheer van de  toeleveringsketen.

De nieuwe functionele dekking is multimodaal, nationaal en internationaal. Deze unieke waardepropositie is voornamelijk gericht op verladers en dienstverleners, die al hun activiteiten kunnen beheren met behulp van de oplossingen van DDS en Generix Group.

Klanten van beide bedrijven zullen profiteren van een 360°, omnichannel en collaboratief aanbod om hun volledige toeleveringsketen “van lading tot koelkast” te beheren: handelsstromen tussen spelers (TMS, WMS, OMS, VMI, Sourcing), informatiestromen en financiële gegevensstromen (EDI, e-Invoicing, e-Reporting, P2P en O2C, en Incoterms-beheer). Vanuit technologisch oogpunt maakt dit ‘360’-aanbod optimaal gebruik van massabeheer van gegevens (machine learning, kunstmatige intelligentie, blockchain) en toegepast technologisch onderzoek. Ten slotte profiteren de klanten van beide softwareleveranciers van sterke ondersteuning bij het beheer van hun economische en milieuprestaties.

Generix Group en DDS hebben bijna 2.000 magazijnen uitgerust – die jaarlijks 600 miljoen pallets verwerken – 1 miljoen transportoperaties beheren, 2 miljard EDI-berichten verzenden en elk jaar een half miljard elektronische facturen verwerken. Bovendien worden beide redacteuren erkend door Gartner als ‘Opmerkelijke leveranciers’ in het Europees contextonderzoek: ‘Magic Quadrant voorTransportbeheersystemen’, en worden hun oplossingen dagelijks gebruikt door belangrijke spelers in de detailhandel, industrie en 3/4 PL-dienstverleners in Europa, Amerika en Azië.

Voor Generix Group betekent deze fusie een nieuwe fase in de versnelling van het strategische plan Boost Together 2028, en het betreden van nieuwe markten, terwijl het zijn aanwezigheid vergroot in Europa en de Amerika’s, evenals in een deel van Azië.

Voor DDS is het een fantastische kans om te kunnen rekenen op de steun van een internationale groep, juist op het moment dat het zich uitbreidt naar landen zoals Spanje en de Benelux-regio.

“Samengevoegd worden we een internationale leider in alle segmenten van de toeleveringsketen, die ze met elkaar verbindt om maximale waarde te creëren voor onze klanten, ten gunste van hun organisatie, uitvoeringsmogelijkheden, gegevensanalyse en uiteindelijk hun maatschappelijke verantwoordelijkheid,” zegt Aïda Collette-Sène, President en CEO van Generix Group.

“Volledig gericht op de verwachtingen van het bedrijf van onze klanten, zijn er grootschalige technologische evoluties gaande om van elke aanbieding een sleutelreferentie te maken en vooral de voorkeur van onze klanten. Ze zijn volledig betrokken bij ons onderzoek om optimale efficiëntie en perfect gebruik van onze oplossingen te waarborgen, met name via een internationale gemeenschap van klanten. Als gevolg hiervan zullen ze profiteren van een ongekende investering in R&D, met een verhoogde capaciteit om de nieuwe oplossingen te integreren in een echt 360°-portfolio”, voegt de President en CEO van de softwareleverancier toe.

“De combinatie van de expertise van Generix en DDS creëert een uniek aanbod voor de uitvoering van de toeleveringsketen, dat in staat is om aan alle efficiëntie-, veerkracht- en duurzaamheidsuitdagingen van onze klanten te voldoen. En voor DDS is het zowel erkenning van de leidende positie die het heeft verworven op de TMS-markt, als een geweldige kans voor versnelling,” zegt Jérôme Bour, Voorzitter en CEO van DDS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.