Generix Group opent nieuwe entiteit in Nederland

Gerben van der Schaaf - Generix Group

Generix Group, aanbieder van collaboratieve SaaS-oplossingen, kondigt de opening aan van een nieuwe entiteit in Nederland, in ‘s Hertogenbosch, om haar ontwikkeling in de Benelux te versnellen en de nabijheid tot de Nederlandse klanten te versterken.

Sterke groei in Benelux

Generix Group kent een aanhoudende internationale groei, vooral in de Benelux, waar de provider onlangs een aantal belangrijke contracten heeft gesloten, met name voor Supply Chain Execution oplossingen voor FMCG en industriële klanten. Deze nieuwe klanten vervolledigen de solide basis van EDI-klanten van het bedrijf. Om een versnelling hoger te schakelen, investeert Generix Group in de oprichting van een entiteit in Nederland, een regio met een zeer sterke Supply Chain markt.

De teams van Generix Group Benelux zorgen voor de ontwikkeling en de tevredenheid van de Nederlandse bedrijven die reeds door de groep worden ondersteund, met name Agromerchants, maar ook van de internationale klanten die voor Generix Group hebben gekozen. Bovendien zullen zij de toename van onze lokale marktaandelen beheren.

“Generix Group heeft het afgelopen jaar zeer goed stand gehouden en heeft een historische softwareomzet behaald in het laatste kwartaal van haar boekjaar dat eindigt op 31 maart 2021. Deze prestatie stelt ons in staat om snel terug te veren en om verder onze aanwezigheid te ontwikkelen in Nederland, het Europese knooppunt van de internationale handel”, zegt Julien Boisnet, Chief Sales Officer de Generix Group.

Gerben van der Schaaf

Generix Group kondigt de benoeming aan van Gerben van der Schaaf die verantwoordelijk zal zijn voor het commercieel beheer van deze nieuwe entiteit. Hij zal zijn ervaring en expertise van de sector meenemen in deze functie. Gerben heeft een professionele achtergrond van meer dan 10 jaar in verkoopfuncties binnen IT- en telecombedrijven, meest recentelijk bij Wurth, Den Hartog BV en H&R Business IT Solutions.

“Ik ben erg blij om me bij Generix Group aan te sluiten. De ontwikkeling van de Nederlandse markt is een spannende uitdaging. Mijn missie is tweeledig: het uitbreiden van onze aanwezigheid bij onze bestaande klanten en het winnen van nieuwe klanten voor onze Supply Chain Execution (WMS en TMS) en EDI oplossingen. Ik weet dat ik kan rekenen op mijn collega’s in België en daarbuiten, in alle 8 filialen van de groep, om de rijkdom van de applicatieoplossingen en diensten van Generix Group optimaal te benutten ten behoeve van de Nederlandse klanten”, vertelt Gerben van der Schaaf, Business Manager in Nederland van Generix Group Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.