Generix Group opnieuw opgenomen in het 2021 Gartner Magic Quadrant for WMS

generix group

Generix Group, een wereldwijde leverancier van supply chain oplossingen in SaaS, is voor het 3e opeenvolgende jaar erkend in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management
Systems. Generix Group heeft twee special purpose WMS systemen, SoloChain WMS en Generix WMS.

“We zijn ervan overtuigd dat het succes van onze activiteiten samenhangt met de keuze van partners die zelf succesvol zijn. Het rapport van Gartner, waarin Generix Group tot de best presterende WMS-spelers wordt gerekend, is een belangrijke erkenning. De afgelopen 15 jaar hebben wij voor al onze magazijnen wereldwijd gebruik gemaakt van de WMS-oplossingen van Generix Group en hebben wij de expertise van hun team kunnen benutten. We hebben ook een vertrouwensrelatie opgebouwd op basis van dynamische co-ontwikkeling en co-innovatie die rechtstreeks ten goede komt aan de tevredenheid van onze eindklanten,” zegt Vincent Barale, Supply Chain & Logistics Director, Louis Vuitton.

Door de verstoring die de pandemie met zich meebrengt, worden organisaties geconfronteerd met afwegingen tussen kosten, snelheid en service in een veranderend landschap dat wordt gekenmerkt door onzekerheid en hogere verwachtingen van de klant. Omdat ze moeite hebben om bestellingen op tijd te leveren, moeten ze overstappen op een volledig digitaal supply chain proces. Dit zal de bedrijfsflexibiliteit vergroten, magazijnoperaties synchroniseren en de productiviteit van supply chains verbeteren, van inkoop tot uiteindelijke levering.

“Met de Generix WMS oplossing kunnen wij zeer snel traditionele of volledig geautomatiseerde vestigingen inrichten voor onze klanten, belangrijke spelers in de retail, e-commerce en FMCG sector, ongeacht het land waarin wij actief zijn. In de komende dagen zullen wij het 80ste magazijn in productie zetten dat wordt aangestuurd door de Generix WMS oplossing,” aldus Laurent Condamine, Chief Information Officer bij ID Logistics.

“Wij denken dat het rapport van Gartner onze focus op het investeren in de nieuwste innovaties en een hoog niveau van klantenservice valideert om de lat van uitmuntendheid in de supply chain WMS-markt hoger te leggen. Deze erkenning getuigt van ons engagement om bedrijven bij te staan in de digitale transformatie van de Supply Chain en tegelijkertijd onze ruime ervaring, expertise en ondersteuning te bieden om hen te laten ontplooien, vooral in periodes van massale onverbiddelijke verandering,” zegt Jean-Charles Deconninck, Voorzitter Raad van Bestuur bij Generix Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.