Healthcare specialist EHDH group neemt aandeel in Eco Courses Optic

Healthcare specialist EHDH group neemt aandeel in Eco Courses Optic

De EHDH group heeft een aandeel genomen van 30% in Eco Courses Optic. Hiermee versterkt deze speler in logistiek voor healthcare de positie van dochteronderneming Ciblex in optiek transport. Ciblex kan hierdoor nu twee maal per dag leveringen doen aan opticiens.

EHDH heeft momenteel 3.000 klanten in Europa en wil met deze investering haar internationale groei versnellen. Stéphane Baudry, president directeur van EHDH zei: “Met deze investering richten wij ons op uitbreiding van onze dienstverlening aan de optiek sector. De aankoop zal stapsgewijs plaatsvinden waardoor wij ons langdurig verbinden, representatief voor de ontwikkeling van onze groep. Eco Courses Optic biedt een waardig transport-alternatief voor de diverse spelers in de optiek sector, door de milieuvriendelijke aanpak inclusief levering per fiets in stedelijke zones.”

De verdere ontwikkeling van Eco Courses Optic en haar integratie in de EHDH groep zal onder verantwoordelijkheid gebeuren van Joris Verquere, mede-oprichter van Eco Courses Optic en Alain Dauvergne, Directeur Operations van Ciblex France.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.