Infosys ondersteunt digitale transformatie GEFCO

Infosys ondersteunt digitale transformatie GEFCO

Infosys, actief op het gebied van vooruitstrevende digitale diensten en consulting, werkt samen met GEFCO, een grote speler op het gebied van multimodale supply chain-oplossingen en de Europese leider op het gebied van autologistiek, om zijn digitale transformatie in de komende vijf jaar te ondersteunen.

Als belangrijke partner zal Infosys GEFCO helpen bij de transformatie van haar zakelijke applicatiebeheerdiensten. Maar daar stopt het niet: Infosys zal gebruik maken van de Live Entreprise Suite om GEFCO te helpen zich verder te ontwikkelen tot een volledige ‘digital native’ organisatie. Deze transformatie zal GEFCO in staat stellen nieuwe supply chain-mogelijkheden aan te bieden door real-time informatie te verzamelen en te verwerken en doelgerichte inzichten te verwerven met minieme vertraging. Dit zal GEFCO in staat stellen om nog efficiënter te werk te gaan in de hele supply keten. Het einddoel is om een duurzaam concurrentievoordeel te creëren en een constante toegevoegde waarde te betekenen voor GEFCO’s klanten.

Jean-Luc Galzi, CIO, GEFCO, vertelt: “We zijn blij dat we met Infosys aan onze digitale transformatie kunnen beginnen. Digitale innovatie in de supply chain is essentieel. Onze nieuwe samenwerking zal helpen om de expertise van GEFCO te verstevigen en waarde te creëren voor onze klanten”.

Karmesh Vaswani, EVP en Global Head for Retail CPG & Logistics, Infosys, zei: “We hechten veel waarde aan het vertrouwen van GEFCO in Infosys om samen te werken in deze reis van digitale transformatie. We hebben een gedeelde visie op de ‘Art of Possible’ en zullen onze Live Enterprise-aanpak toepassen om nieuwe prestatiedrempels te helpen schalen en het marktleiderschap van GEFCO verder te versterken”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.