JLL verhuurt voor Heylen Warehouses aan Remy in Herentals

JLL verhuurt voor Heylen Warehouses aan Remy in Herentals

Remy is een fabrikant, remanufacturer en distributeur van startmotoren, alternatoren, remonderdelen en stuurdelen voor de automotive aftermarket sector. Vanaf maart 2020 zal dit Europees distributiecentrum van Remy operationeel zijn in de Frame 21 Logistic Campus van Heylen Warehouses in Herentals.

Het gebouw bestaat uit een magazijnruimte van 8.430 m², een mezzanine of tussenvloer van 655 m² en een kantoorruimte van 978 m². Het logistiek pand bevindt zich achter Frame 21, gelegen in de Industriezone Wolfstee in Herentals, langsheen de E313 (Antwerpen – Hasselt). Beiden zijn eigendom van Heylen Warehouses, een onderdeel van de industriële holding Heylen Group uit Herentals. Heylen Warehouses was op zoek naar een nieuwe gebruiker voor dit magazijn naar aanleiding van het vertrek van de vroegere huurder, de fabrikant van zwembadonderdelen Pentair Water.

In de loop van 2019 ging REMY tezamen met vastgoedadviseur JLL op zoek naar een nieuwe, grotere vestiging voor hun Europees Distributiecentrum. Het gebouw van Heylen Warehouses in Herentals bood Remy een instapklare oplossing op een goed bereikbare locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.