Linde trucks scoren uitermate goed bij beslissingsnemers

Linde trucks scoren uitermate goed bij beslissingsnemers

Uit een bevraging van de Duitse Vogel Communications Group blijkt dat het merk Linde goed in de markt ligt. Aan dit onderzoek tussen september 2019 en januari 2020 namen 459 vakmensen deel uit de wereld van de intralogistiek, waarvan 2/3de aangaf een besluitnemende functie te bekleden. Om de 9 producenten van heftrucks en magazijntrucks adequaat te kunnen beoordelen, was ook een goede kennis van hun assortiment een vereiste.

In maar liefst 11 van de 12 te beoordelen categorieën eindigde Linde ruim boven het branchegemiddelde, bij de 12de categorie lag de score op dit gemiddeld. Vooral bij de categorieën die als zeer belangrijk werden beschouwd, werden uitstekende resultaten opgetekend. Dit was in de eerste plaats te merken bij de onderdelen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook bijvoorbeeld de innovatiegraad werd zeer positief beoordeeld.

Een andere conclusie van de studie was dat transpalletten nog steeds de hoofdrol opeisen in de dagdagelijkse intralogistiek. Zo’n 70% van de ondervraagden gaf aan over minstens 1 transpallet te beschikken, terwijl dit voor heftrucks op ongeveer 60% neerkwam. Volgens de deelnemers zal de inzet van transpalletten ook in de toekomst verder toenemen, en geldt dit ook voor autonome systemen(Automatisch Gestuurde Voertuigen).

Meer informatie over de studie is terug te vinden op https://simplexity.news/en/exclusive-study-how-users-rate-forklift-truck-brands/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.