LogiMAT 2023: TGW presenteert het fulfilmentcentrum van de toekomst

tgw fulfillment center

Tijdens de LogiMAT intralogistieke vakbeurs in Stuttgart van 25 tot 27 april 2023, zal TGW Logistics Group zijn fulfilmentcentrum van de toekomst presenteren en de voordelen, technologie en gebruikservaringen delen. Het bedrijf investeert zwaar in technologie, structuur en personeel om de ontwikkeling van dit innovatieve ecosysteem te bevorderen.

Het fulfilmentcentrum van de toekomst verschilt fundamenteel van de magazijnen van vandaag, omdat het niet alleen sterk geautomatiseerd is, maar ook proactief werkt door zelfstandig taken uit te voeren, processen te optimaliseren en voortdurend te leren. Het biedt maximale flexibiliteit en ontlast operators, omdat de personeelsplanning niet langer door medewerkers wordt afgehandeld, maar door intelligente softwaretools via gegevensverwerking wordt uitgevoerd. Dit omvat ook het regelen van prestaties op een energie-efficiënte en slijtagearme manier en anticiperen op het verbruiksgedrag.

TGW werkt continu aan de verdere ontwikkeling van het fulfilmentcentrum van de toekomst en zijn modules, variërend van gebruiksvriendelijke software tot intelligente mechatronica en een digitale tweeling. Het streeft drie doelen na: meer voordelen voor klanten, grotere flexibiliteit en grotere winstgevendheid. Het systeem past zich aan de vereiste beschikbaarheid aan, wat leidt tot minder personeel, minder slijtage en minder energieverbruik.

Het fulfilmentcentrum van de toekomst richt zich op de voordelen voor de klant, waarbij transparantie, zelfleren en zelfherstel belangrijke kenmerken zijn. Het verzamelt eerst relevante gegevens en gebruikt deze voor een digitale weergave. Het systeem leert door informatieanalyse en gebruikt real-time gegevens voor optimalisaties. Het corrigeert proactief storingen en meldt autonoom potentiële foutbronnen.

Het fulfilmentcentrum van de toekomst richt zich ook op duurzaamheid en TGW optimaliseert voortdurend zijn supply chain en ontwikkelt duurzamere producten. Het investeert ongeveer 4,5% van zijn jaarlijkse omzet in onderzoek en ontwikkeling en heeft meer dan 750 specialisten op het gebied van software en digitalisering in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.