Mobiel betalen: samenwerking DKV Mobility en EG Group Benelux

DKV Mobility- Mobiel betalen

DKV Mobility, een Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel betalen voortdurend uit. Met betaalfunctie DKV APP&GO in de DKV Mobility app kunnen klanten van DKV Mobility hun tanktransacties vanaf nu ook met de smartphone afrekenen bij meer dan 500 Esso-, Texaco- en Firezone stations binnen de EG Group, prominente onafhankelijke wereldaanbieder in de levensmiddelen-, foodservice- en brandstofsector, gevestigd in Breda.

“Door onze samenwerking met EG kunnen we nu ook sterke merken als Esso en Texaco in ons Mobile Payment netwerk opnemen,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Voor ons betekent dit de volgende stap binnen onze bestaande, succesvolle partnership en een simpele, efficiënte manier voor de klant om zijn tanktransacties met de smartphone af te rekenen”.

“EG Group is trots op de voortzetting van zijn samenwerking met DKV Mobility. Hiermee krijgen onze klanten in Nederland, België en Luxemburg het grote comfort van mobiel, snel, contactloos en veilig betalen. Met de DKV Mobility app hoef je immers je wagen niet meer uit (als je dat niet wilt) om je tankbeurt af te ronden. Op tankgebied behoort afrekenen met de smartphone tot de nieuwste technologieën en initiatieven waarop nu ook de tankstations van EG Group gaan aansluiten. Wij zijn dan ook blij dat dit project snel wordt gerealiseerd,“ aldus Laurent Grobet (Country Manager Benelux, EG Group).

Betaalfunctie DKV APP&GO kan worden gebruikt bij meer dan 3.000 tankstations in Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Italië, Luxemburg en Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.