Nieuw hoofdkantoor TVH in Waregem

TVH The Hub

TVH opent zijn nieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’ in Waregem. De onderdelenspecialist voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines is sterk gegroeid en plaatsgebrek vroeg om een nieuwe ruimte. In april 2019 vatte TVH de voorbereidingswerken aan voor de constructie van een nieuw hoofdgebouw. Dit nieuwe 13.000 m² grote gebouw, gedoopt tot ‘The Hub’, vormt de strakke, lichtrijke en eigentijdse oplossing voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaarde door zijn sterke groei. Bij het ontwerp ervan werd veel aandacht besteed aan comfort, ergonomie en efficiëntie. De talrijke toepassing van CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en ook het veelvuldig gebruik van geluidsabsorberende materialen dragen bij aan het comfort.

“De groei die TVH de afgelopen jaren kende, ging gepaard met een sterke uitbreiding van het aantal medewerkers. Niet alleen creëren we met The Hub meer kantoorruimte, maar kunnen we onze medewerkers ook beter ondersteunen door de toevoeging van extra vergaderzalen, een auditorium, een nieuw bedrijfsrestaurant, een showroom en een uitgebreid meeting center”, vertelt CEO Dominiek Valcke. “Deze bijkomende ruimte is zeker geen overbodige luxe, aangezien we dit jaar in Waregem alleen al op zoek zijn naar meer dan 250 extra collega’s om TVH te versterken. Met dit state-of-the-art kantoorgebouw willen we een duidelijk signaal geven dat we nog steeds stevig verankerd zijn in Waregem.”

Het paradepaardje vindt men op de benedenverdieping van het nieuwe hoofdgebouw: het TVH Experience Center. “Dit unieke 1500 m² grote bezoekerscentrum dient in de eerste plaats om bezoekers, zoals klanten, leveranciers, verenigingen, scholen en sollicitanten, wegwijs te maken in het aanbod, de services, de sfeer en de werkwijze van TVH”, vertelt Facility Manager Luc Rasschaert. “En door zijn interactieve karakter zorgen we ervoor dat het TVH Experience Center veel meer is dan louter een uit zijn voegen gebarsten showroom. Bezoekers kunnen zelf een aantal games spelen en hun rijvaardigheid testen met een virtuele heftruck in een magazijn bijvoorbeeld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.