Nieuwe Country General Manager bij CHEP Benelux

Boris Lohmüller - CHEP
CHEP Benelux, aanbieder van supply chain oplossingen en marktleider in palletpooling stelt Boris Lohmüller aan als nieuwe General Manager Benelux. Op 1 november 2023 heeft hij officieel de overstap gemaakt van CHEP Germany naar CHEP Benelux.
Boris heeft een brede achtergrond in Retail en Consumer Goods. Hij heeft de afgelopen 15 jaar verschillende commerciële leidinggevende functies bekleed binnen CHEP Duitsland, in zijn laatste functie als commercieel directeur van de succesvolle Duitse verkoopstrategie.

Missie en doelstellingen blijven ongewijzigd

De belangrijkste missie van de nieuwe CEO blijft dat hij samen met alle lokale teams duurzame relaties wil bouwen met klanten en partners binnen de logistieke sector. Hij wil een superieure klantenbeleving en duurzaamheid centraal zetten zodat CHEP Benelux zich kan blijven onderscheiden van de concurrentie en zijn sterke markleiderspositie in Benelux kan blijven claimen.
De nieuwe CEO wil de toekomst van CHEP Benelux blijven garanderen door drie doelstellingen sterker dan tevoren centraal te zetten in het bedrijf:
1.     Innovatie projecten opstarten
2.    Het belang van circulaire economie op de kaart te blijven zetten
3.    Jong talent aantrekken naar de logistieke sector
Ik kijk er erg naar uit om met het getalenteerde Benelux-team samen te werken om onze positie in de markt verder uit te bouwen en om ons te richten op het leveren van een superieure ervaring aan onze klanten. Als ruggengraat van de toeleveringsketen en met ons duurzame bedrijfsmodel willen we meer bedrijven overtuigen om met ons samen te werken. We zijn ervan overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten, zowel op het gebied van efficiëntie in de toeleveringsketen als op het gebied van duurzaamheid.”, benadrukt Boris Lohmüller, nieuwe Country General Manager van CHEP Benelux.
Zijn derde doelstelling duidt Lohmüller als volgt: “Naar jong talent toe willen we CHEP ook introduceren als een geweldige werkgever die duurzaamheid leeft, van productieproces tot werkplek.”

Vanessa verhuist naar team Europa

De vorige Country General Manager van Benelux, Vanessa Stark, zal binnen CHEP een nieuwe uitdaging aangaan en de Customer Experience afdeling leiden binnen Europa om de klantenbeleving te vergroten in alle Europese landen waar CHEP actief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.